Marijana Zlopaša: U iščekivanju najsrećnijeg dana

Marijana Zlopaša: U iščekivanju najsrećnijeg dana

Autor: | 29/02/2012

0

Pop pevačica Marijana Zlopaša za nekoliko dana postaće majka. Ona i njen suprug Ilija Nikitović, kao i svi u porodici, željno iščekuju taj trenutak.
- Od početka trudnoće odlično se osećam, uživala sam. Kada bi svaka trudnoća bila ovako laka rodila bih mnogo, mnogo dece. U svakom slučaju, ne nameravam da ostanem na jednom - rekla je Marijana.
Pevačica navodi da je sada, pred kraj trudnoće, morala malo da uspori tempo, ali i dalje nije baš najposlušnija što se tiče mirovanja.
- Ne plašim se porođaja, radujem mu se i jedva ga čekam. Nisam se mnogo ugojila, jer sam jela kao i obično. Trudnoća mi nije bila izgovor za preterivanje u hrani, ali nisam sebi uskraćivala ništa što mi je organizam tražio. Zdrava ishrana i šetnje bili su sastavni deo mog života i pre trudnoće, a biće i posle nje - priča buduća srećna mama, i dodaje da nije želela unapred da sazna pol deteta.
- Nisam htela da mi doktor otkrije hoće li biti dečak ili devojčica, jer me raduje baš taj trenutak, to najlepše iznenađenje. Ako bude sin, ja ću da izaberem ime, a Ilija ukoliko bude ćerka. Garderobu za bebu nismo želeli da kupujemo pre porođaja, ali znamo šta nam je sve potrebno i gde ćemo to kupiti, pa ćemo polako - objašnjava Zlopaša.
O muzici i karijeri zasad ne razmišlja.
- Kao trudnica, dobila samoinspiraciju da još više volim, želim, poklanjam pažnju i da se radujem. To će, verujem, ispisati najlepše reči i ispevati najlepše pesme - poručuje Zlopaša.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti