Bojan Marović: Prečice ne vode ka uspehu

Bojan Marović: Prečice ne vode ka uspehu

Autor: | 23/04/2012

0

Pevač Bojan Marović nedavno je promovisao novi album "Za tebe i mene", koji je objavio posle tri i po godine. Bojan kaže da ne samo što je non-stop na relaciji Srbija - Crna Gora, već živi na "svakoj mogućoj relaciji".
- S obzirom na to da sam u automobilu non-stop, i da mi je život baziran u pet država, stalno sam na drugom mestu. I ukoliko uhvatim dan odmora, radujem se što ću se sresti sa svojim prijateljima - priča Bojan, i dodaje da ta putovanja obavezno podrazumevaju i nastupe.
- Album je sjajno primljen. Pesma "Neka te ljubi" polako je odškrinula sva vrata, a kada je uskoro ekranizujem, biće još veći hit. Srećan sam zbog nastupa, jer su me ljudi prepoznali po muzici, a ne po nekim drugim stvarima.
Na opasku da je na estradi sve više onih koji su poznati po tim "drugim stvarima", pevač odgovara:
- Istina je da se pojavljuje mnogo novih ljudi, ali nisam pristalica toga da ih menadžeri savetuju da ka vrhu idu prečicama. To nije pravi put. Na taj način može se samo trenutno nešto postići. Za dugoročan uspeh potrebno je da karijeru bazirate na kvalitetu, dobroj pesmi, glasu, posvećenosti poslu...
Bojan, kome je gost na ovom albumu poznati muzičar Vlatko Stefanovski, kaže da su mu ta gostovanja draža od dueta, kojih zasad i nema.
- Duet se ne može planirati, mora da se "dogodi" pesma, da osetim da mi neko može biti blizak u njoj. Možda će to biti i neko ko nije afirmisan, a kome ću želeti da pomognem i pružim šansu, i to iz jednog jedinog razloga - zato što znam da je meni niko nije pružio - kaže Bojan, i priznaje da mu podršku u poslu daje i devojka sa kojom je u vezi gotovo tri godine.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još