Sara Džesika Parker prikuplja novac za Obamu

Sara Džesika Parker prikuplja novac za Obamu

Autor: | 04/06/2012

0

Poučena primerom kolege Džordža Klunija, zvezda serije "Seks i grad" Sara Džesika Parker odlučila je da i ona organizuje večeru radi prikupljanja sredstava za izbornu kampanju američkog predsednika Baraka Obame koji se bori da osvoji drugi mandat u Beloj kući.
Pojavivši se u reklamnom spotu tokom jučerašnje dodele MTV filmskih nagrada, glumica je pozvala ljude da daju onlajn donacije, navodeći da će svako ko bude dao prilog imati šansu da osvoji dve karte za večeru koju će 14. juna prirediti u svom domu u Njujorku.
- Nadam se da ćete mi pomoći da ugostim predsednika Obamu i prvu damu - rekla je popularna "Keri".
Kluni je nedavno u svojoj vili u Los Anđelesu priredio donatorsku večeru za oko 150 ljudi koji su platili po 40.000 dolara da bi se sreli sa američkim predsednikom.
Prodajom karata za ovaj događaj, kao i prilozima uplaćenim putem Interneta, holivudski glumac je uspeo da prikupi blizu 15 miliona dolara za Obaminu kampanju.
Među "onlajn donatorima", koji su uglavnom uplaćivali manje svote, dve žene, jedna učiteljica i jedna radnica u državnoj službi, imale su sreću da budu izabrane i prisustvuju večeri u društvu omiljenog predsednika, a verovatno i omiljenog glumca.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti