Keti Peri žena godine po izboru "Bilborda"

Keti Peri žena godine po izboru "Bilborda"

Autor: | 27/09/2012

0

Američka pop zvezda Keti Peri proglašena je za "Ženu godine" u izboru uredništva muzičkog časopisa "Bilbord". Kako prenosi agencija Rojters, 27-godišnja pevačica je poslednjih 12 meseci prošla kroz buran period razvoda od britanskog komičara Rasela Brenda koji je pretočila u hit single "Part of Me" i film "Katy Perry: Part Of Me" u kome govori o usponima i padovima u svom privatnom životu i karijeri.
Na Forbsovoj listi najplaćenijih ženskih izvođača koja je objavljena u decembru 2011, Keti Peri zauzela je treće mesto sa zaradom od 44 miliona dolara.
Samo u Americi, prodala je 48 miliona CD-a, među kojima su njeni najveći hitovi "Firework", "California Gurls," "E.T." i "Hot N Cold".
Popularna pevačica je prava mašina za brendiranje. Pozajmljuje svoje ime parfemu, laku za nokte i veštačkim trepavicama, a postala je i zaštitno ime jedne linije kozmetičkih proizvoda i grickalica.
Urednik magazina Bil Verde izjavio je da je Keti Peri izabrana za svoj doprinos muzici, nazivajući je "jednom od najuzbudljivijih i najinspirativnijih umetnica u ovoj industriji".
- Keti Peri je zakoračila u muzičku industriju pre samo pet godina i već je postigla više nego što se mnogi umetnici nadaju da će ostvariti tokom čitave svoje karijere - naveo je on.
Među prethodnim dobitnicima ovog laskavog priznanja su Tejlor Svift, Bijonse i Ferdži iz grupe "Black Eyed Peas".
Keti Peri će nagrada biti uručena na svečanosti 30. novembra u Njujorku.

Izvor: Tanjug

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: bilbord keti peri

Pročitajte još