Rozana Arket: Uskoro svadba

Rozana Arket: Uskoro svadba

Autor: | 20/06/2011

0

Američka glumica Rozana Arket verila se sa bankarom Todom Morganom, prenosi sajt Radar onlajn. Pedesetjednogodišnjoj Rozani to će biti četvrti brak, a izvor blizak glumici je ispričao da je ona do skoro bila uverena da se nikada više neće udavati. Glumica se prvi put udala 1979. godine, za Tonija Greka, a brak je potrajao nešto više od godinu dana. Sledeća bračna zajednica sa Džejmson Njutonom Hauardom raspala se posle istog vremenskog perioda, a u petogodišnjem braku sa Džonom Sidelom glumica je 1994. godine rodila svoje jedino dete, kćerku Zoe Blu.  
Singl "Rosanna" grupe „Toto", ovenčan Gremi nagradom, nosi ime slavne glumice. U vreme kada je pesma nastala Rozana se zabavljala sa Stivom Porkarom, klavijaturistom čuvenog rok sastava i, iako, tekst nije posvećen njoj, ime se odlično uklopilo i ostalo zapisano u muzičkoj istoriji.
Rozana Arket je igrala u filmovima "Očajnički tražeći Suzan", "Petparačke priče", "Pre svitanja", a igrala je i u televizijskim serijama "Medijum", "Privatna praksa" i "Uvod u anatomiju".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još