Pipa Midlton piše knjigu o organizaciji zabava

Pipa Midlton piše knjigu o organizaciji zabava

Autor: | 30/10/2011

0

Obzirom da se njena porodica bavi organizovanjem slavlja, a Pipa Midlton piše blog na istu temu nije ni čudo što sada planira da napiše knjigu o tome kako da budete savršen domaćin.
Dvadesetosmogodišnja Pipa postala je zvezda kada se njena sestra Kejt udala za princa Vilijama, a sada vodi pregovore sa agentom za izdavaštvo Dejvidom Godvinom o knjizi kojoj je zagarantovana slava. 
Naime, Pipini savetnici veruju da knjiga može da postigne veliki međunarodni uspeh i predviđaju zaradu od jednog miliona funti.
Ova knjiga, koja još uvek nema ni radni naslov, baviće se savetima kako da napravite savršenu zabavu, koju hranu treba služiti, kako dekorisati prostoriju i odnositi se prema gostima.
U knjizi će se naći i poglavlje o organizovanju dečjih žurki, inspirisano blogom "The Party Times" koji uređuje Pipa, jer se njena porodica bavi organizovanjem slavlja i svečanosti. Roditelji Kerol i Majkl, bili su otvoreno kritikovani da su iskoristili kraljevsko venčanje kako bi promovisali svoj biznis.
Zbog toga Pipini savetnici preporučuju opreznost pri stvaranju brenda jer su mnogi propali u ovom poslu, a među njima i bivši batler princeze Dajane, koji je 1999. godine napisao knjigu o tome kako biti savršen domaćin sa stilom, odnosno "Entertaining With Style". Očekuje se da će Pipina knjiga imati neformalan ton sličan njenom blogu.
- Tajna divne zabave ne krije se u trošenju neverovatnih suma novca već u pažljivom planiranju, od izbora mesta, zabavljača i teme slavlja, dekoracije i torte - piše u jednom poglavlju Pipa Midlton.

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još