Danica Prvulović: Uživam u majčinstvu

Danica Prvulović: Uživam u majčinstvu

Autor: | 07/12/2011

0

Supruga repera Dalibora Andonova Grua, manekenka Danica Prvulović, koja je pre dve nedelje rodila drugog sina, uživa u materinstvu. Tridesetogodišnja Danica ističe da joj svakodnevne obaveze oko petogodišnjeg Vuka i tek rođenog Relje, sa kojim je prošle nedelje stigla kući iz porodilišta, pričinjavaju pravo zadovoljstvo i da veliku pomoć ima od supruga.
- Relja je super beba, miran je i uopšte nas ne budi noću. Naprotiv, ja ga budim na svaka dva-tri sata kako bih ga presvukla i nahranila. Takvo dete bi svako poželeo. Oko bebe mi mnogo pomaže i Gru, presvlači ga kada god je potrebno i ništa mu ne pada teško. Moram da priznam da se odlično snalazi, jer sada ima iskustvo u tome.
Dolasku novog člana porodice mnogo se obradovao Daničin i Gruov stariji sin Vuk, koji svaku priliku koristi da bude pored mlađeg brata.
- Vuk stalno mazi i ljubi Relju, obožava brata. Zasad ne pokazuje ljubomoru, ali voli da bude u centru pažnje mnogo više nego ranije i stalno traži da mu nešto čitamo ili pričamo. Sa velikim oduševljenjem je čekao dan kada će dobiti brata. Pošto smo mu rekli da će se beba roditi kada padne sneg, stalno nas pita zašto još nema snega. Potpuno je dete zbunjeno - ispričala je Danica za "Novosti".

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin