Heroj ulice: Topalko spasao Bilju Sečivanović

Heroj ulice: Topalko spasao Bilju Sečivanović

Autor: | 19/08/2010

0

Biljana Sečivanović doživela je u Crnoj Gori horor situaciju koje se pribojava verovatno svaka žena - crkla su joj kola i to u pola noći, usred nedođije, na pustom delu putu dok se iza Bara vraćala u Bečiće! Bilja je svojom tojotom RAV 4 kojom je i doputovala na more išla sa nastupa nazad u apartman kada je oko tri ujutro, nekoliko kilometara od prvog naseljenog mesta, auto jednostavno stao i ni da mrdne.
- Iz Bara sam se vraćala sa nastupa i na putu ka Bečićima gde sam smeštena, odjednom mi je zakazao auto i uopšte nije hteo da primi gas. Bila sam izbezumljena, tri ujutro, nigde nikog nema...  Žive duše nigde nije bilo, umrla sam od straha. Povremeno prođe neki kamiondžija, bezobrazno svirne... Pošto sam se vraćala sa nastupa, bila sam obučena za scenu, a noć je bila hladna, pa sam počela i da se smrzavam. Tek tada sam shvatila u kakvoj sam se situaciji našla. Nisam smela ni da stopiram, ni da dalje stojim tako sama napolju, pa sam ušla u kola - priča Biljana.
Šćućurena u svojoj tojoti sva u strahu, Grandovka je tek posle nekog vremena shvatila da joj je jedini izlaz da probudi nekog od kolega koji bi je spasio. Srećom, radio joj je mobilni, pa se njenom pozivu u pomoć vrlo brzo odazvao spasilac - Topalko. Trebalo mu je samo pola sata da se rasani i stigne do izbezumljene i isprepadane koleginice.  Sreća, pa je pobednik Farme u autu imao i sajlu za šlepanje, pa je kola prosto odšlepao do majstora.
- Nije bio veliki kvar, od prljavštine su se zapušile dizne. On ih je samo otpušio i sada je sve u redu, ali samo ja znam koliko sam se iznervirala - završava Sečivanovićka.

Marjan Kamenović

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Najnovije vesti