Marko Đurovski sa devojkom Marijom na Ibici uživao u ludim žurkama

Marko Đurovski sa devojkom Marijom na Ibici uživao u ludim žurkama

Autor: | 23/08/2010

0

Reper Marko Đurovski je sa devojkom Marijom proveo nezaboravni odmor na Ibici, letnjoj meki noćnog provoda. Sin nekadašnjeg fudbalera Milka Đurovskog za magazin „Hello!“ kaže da će ovo letovanje pamtiti celog života.
- Ovo mi je bilo „vatreno krštenje“ na Ibici, prvi put sam bio tamo. Ono što sam doživeo na ovom letovanju ne mogu da uporedim sa bilo čime do sada, to se dešava samo jednom. Izabrao sam baš ovo špansko ostrvo jer sam pasionirani ljubitelj elektronskog zvuka već petnaest godina i zato što mnogo volim noćni život. Ideja da odemo tamo bila je zajednička, jer smo prošle godine bili na Mikonosu i ludo smo se proveli. Poželeli smo da doživimo nešto više, jer je provod, jednostavno, naš životni stil.

Dvadesetsedmogodišnji muzičar otkriva da ga je ovo letovanje još više zbližilo sa njegovom izabranicom.

- I ranije smo zimovali i letovali zajedno, ali ništa ne može da se uporedi sa ovim boravkom. Ovde smo osetili novu dimenziju naše povezanosti i ljubavi. Marija je moja druga polovina i sve se više sjedinjujemo. Krajem septembra ponovo ćemo doći na Ibicu na zatvaranje sezone, a ujedno ću i proslaviti rođendan. Ovo ostrvo je postalo moja druga ljubav. Osim energije koja me „nosi“, dopalo mi se i što svako gleda svoja posla. Inače, sreli smo mnoge naše turiste, a neki su mi prilazili da se fotografišu sa mnom.

Poznati reper i voditelj kaže da su on i njegova devojka Marija stalno bili u pokretu i da se odmorio tek kada se vratio u Beograd.

- Ništa nismo hteli da propustimo. Čim bismo ustali, išli smo na plažu, a potom na neobavezne dnevne žurke po barovima, koje su nam služile za zagrevanje. Potom smo odlazili u hotelsku sobu da se spremimo za večernji provod po klubovima, koji je trajao do zore, pa opet sutra sve ponovo. Pre nego što smo došli na Ibicu, jedan deo odmora proveli smo u Barseloni, gde mi se dogodilo nešto zanimljivo. Naime, pošto su velike gužve, rešio sam da rentiram motor. U trenutku kada mi je zaposleni dovezao dvotočkaša, ispred kancelarije za iznajmljivanje, ja sam onako šmekerski, u stilu velikih vozača, zakoračio da sednem na njega, ali u tom trenutku su mi se pocepale bermude na zadnjici. I to skroz, tako da je sva sreća da sam nosio rublje. Bilo mi je krivo, jer su mi to omiljene bermude.

Nekadašnji učesnik „Farme“ najbolje se provodio u klubu „Paša“, za koji kaže da popravlja imunitet, a otkriva da je uživao u sokovima i vodi, jer ne pije alkohol. Njegova devojka najviše je konzumirala koktel „mohito“.

- U VIP delu tamošnjih klubova nisam video svetske zvezde, ali sam video Dejvida Getu, koji je puštao odličnu muziku. Ulaznice za klubove su više od pedeset evra, a cena sokova je minimum deset, a alkoholnih pića oko dvadeset evra. U prosečnim restoranima slobodnih mesta ima, dok se u elitnim, u kojima su cene paprene, mesto bukira po dva meseca unapred, tako da bih tek u oktobru mogao tamo na večeru.

Iako su pravi šoping manijaci, ovoga puta Marko i Marija su odustali od kupovine.
- Ništa nam nije bilo bitnije od „kuliranja“ na plaži, provoda u klubovima i naše ljubavi.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin