Ekskluzivna ispovest glumice Ivane Panzalović: Preživela sam! Malo li je da budem srećna?

Ekskluzivna ispovest glumice Ivane Panzalović: Preživela sam! Malo li je da budem srećna?

Autor: | 18/05/2018

0

Dva hica iz pištolja, ispaljena prošlog septembra na Dedinju, jedan život su okončala, a drugi zauvek promenila. Te večeri, uglednom beogradskom hirurgu Srđanu Cvetanoviću pao je mrak na oči. Posle verbalnog i fizičkog okršaja pucao je u glavu svojoj verenici, Ivani Panzalović, ali povrede, srećom, nisu bile opasne po život. No, sledeći metak koji je doktor ispalio za njega je bio koban.

Poznata glumica dugo se oporavljala od šoka. Osam meseci kasnije, vratila se poslu i pozorišnoj sceni, a u intimnoj ispovesti za “Hello!” govori o najtežem i najlepšem periodu svog života, velikim promenama i lekcijama koje je savladala na surov način.

- Posle svega što mi se desilo, srećnija sam i zadovoljnija nego ikada, jer sam dobila najskuplji poklon - život. Preživela sam gotovo nemoguće, dobila šansu i sigurno da ću je pravilno iskoristiti. U mom slučaju izreka “ono što me ne ubije, ojača me” dobila je bukvalno značenje.

Ivana je spremna za nove profesionalne izazove, ali i za novu ljubav.  Više o tome pročitajte u novom broju magazina “Hello!”.

 

Deana Đukić Luka Šarac

Pročitajte još