Tanja Bošković: Tajna savršene figure i u sedmoj deceniji

Tanja Bošković: Tajna savršene figure i u sedmoj deceniji

Autor: | 26/10/2017

0

Živimo u vremenu kada su lepota i mladost svojevrsna merila vrednosti, te ne čudi  što brojne žene 60. rođendan ne dočekuju sa osmehom. Ipak, popularna glumica Tanja Bošković ponosno ističe da joj teče 65. godina.

-Iako me drugarice kritikuju, misilm da je dobro da se o tome priča. Neke druge žene koje pomisle da se život završava u šezdesetoj moraju da znaju da to nije istina, prosto život tada počinje. Neki drugi život. Tada možete, napokon da se  okrenete fantastičnim pravim stvarima koje se tiču vas. Okrenete se drugome, nekažnjeno, mirno možete da pogledate u lepu ženu, lepog muškarca, dete, uopšte lepotu, bez straha da će se to doživeti kao atak bilo koje vrste.

Glumica je oduvek važila za jednu od najlepših žena na domaćoj glumačkoj sceni, a sada  je otkrila da je za njen besprekoran stas zaslužna fizička aktivnost.

-Fizička aktivnost, kad počne na vreme, a to je u prvoj godini života, onda nema razloga da vas mišići ne slušaju. Svuda po gradu idem pešiće, mislim i da je lepo plesati. - rekla je Tanja u emisiji "150 minuta" i dodala da je podjednako važna i giminastika mozga.

Hellomagazin.rs Janko Petković

Najnovije vesti