Milena Dravić: Gaga je bio vrlo misaon i dubok,i više nego što je bio šarmantni boem

Milena Dravić: Gaga je bio vrlo misaon i dubok,i više nego što je bio šarmantni boem

Autor: | 28/10/2017

0

Prilikom svečanog otkrivanja spomenika Draganu Nikoliću u četvrtak u Vrnjačkoj Banji Milena Dravić obratila se prisutnima, putem video snimka.

Uz dubok naklon i muziku iz “Nacionalne klase”: Otkrivena statua Dragana Nikolića u Vrnjačkoj banji

– Ovog jesenjeg dana sastali smo se, posle više od godinu i po dana od njegove smrti, da sačuvamo uspomenu na Dragana, vašeg odanog prijatelja, našeg velikog glumca i umetnika, a mog muža Gagu. Da je sačuvamo od zaborava – počela je ona obraćanje.

 

A post shared by Jovan Crni (@jovancrni) on Oct 25, 2017 at 12:48am PDT

– Dragan je imao toliko iskrenih i odanih prijatelja koji su bezrezervno u njemu prepoznali čestitost, iskrenost, ljubav, skromnost. Uzvratili ste mu spomenik, rad uglednog vajara Dragana Dimitrijevića. Zaslužio je.

Milena Dravić je istakla da je Gaga bio skroman i stidljiv čovek.

A post shared by @foto.nostalgija on Sep 7, 2017 at 4:40pm PDT

 

– Bio je vrlo misaon i dubok, čak i više nego što je bio šarmantni boem. Samo što je ovo drugo, možda i po njegovoj odluci, više dolazilo do izražaja. Bio je čovek izuzetnog umetničkog talenta, talenta snažnog i širokog raspona. Po mom uverenju, uz svu njegovu karijeru, nedovoljno prepoznatog i vrednovanog. Nije mi lako kada treba o njemu da govorim. Retko se dešava da se u slavu velikog glumca oda tako izuzetna počast. Danilo – Bata Stojković i Dragan Nikolić su to zaslužili – kazala je naša proslavljena glumica.

I na kraju je dodala:

– Želela bi da ovaj spomenik sačuva uspomenu na njegove i umetničke i ljudske vrline.

Hellomagazine.rs Antonio Ahel /ATAImages, Instagram