Izgleda deset godina mlađe, Rada Manojlović konačno otkrila svoju tajnu: Jedan savet je ključan

Izgleda deset godina mlađe, Rada Manojlović konačno otkrila svoju tajnu: Jedan savet je ključan

Autor: | 24/11/2023

0

Izgled Rade Manojlović uvek se komentariše

Rada Manojlović izuzetno je aktivna na Tviteru, gde deli svoje statove, komentariše društvene događaje i pojave, ali i uveseljava svoje pratioce duhovitim izjavama.

Ata Images

 

Ovog puta otkrila je tajnu mladalačkog izgleda koju su mnogi shvatili kao duhovitu, ali za jednu stavku je zapravo bila u pravu.

Pročitajte: Briše bore i zaustavlja starenje - Slavica Rokvić kune se u tonik za lice koji sama pravi, ovo je recept

- Izgledam mlađe jer sam mršava, imam male grudi i ne nosim veštačke trepavice - napisala je Rada, i dodala je da je uvek nasmejana što doprinosi njenom mladalačkom izgledu.

Dejan Milićević

 

Iako je njena objava imala šaljiv podton, moramo priznati da nije mnogo pogrešila kad je rekla da veštačke trepavice umeju da dodaju godine na licu.

Pročitajte: Briše godine, ali i dalje ličite na sebe - Glumački botoks je novi hit, Dragana Dabović snimljena na proceduri

Veštačke trepavice se u poslednje tri godine smatraju uobičajenim delom mejkap rutine žena svih uzrasta. Iako ugradnja svilenih trepavica postaje sve popularnija, neke dame i dalje žele volumen samo za jednu posebnu priliku te stavljaju privremene trepavice.

Ata Images

 

Međutim, veštačke trepavice mogu i te kako da daju licu umorniji izgled i dodaju godine. Ukoliko izaberete par koji ne odgovara vašem obliku očiju, postići ćete potpuno suprotni efekat iz više razloga.

Ako trepavice „ne nalegnu" lepo na vaš kapak, nećete moći da ih zalepite kako treba, a to je problem po sebi. Nema ničeg goreg nego kada vam se usred događaja na kom izgledate kao holivudska zvezda odlepi deo trepavice, i uništi čitav mejkap za koji ste se mnogo potrudili.

Pročitajte: Godine čine svoje - Lice Aleksandre Radović svi gledaju, more i plaža ne trpe šminku (foto)

Takođe, ukoliko su trepavice prevelike za vaše oči, one će vući kapak i učiniti vaš pogled umornim umesto prodornim.

Pored pravilnog odabira veličine, trepavice morate i da prilagodite događaju - ne možete da nosite dramatični par na kafici sa drugaricom, jer ćete izgledati starije i ne tako šik. 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Pročitajte još

Najnovije vesti