Zaustavila je vreme: Izgled Dubravke Mijatović u šestoj deceniji oduševljava, ovo je njena tajna

Zaustavila je vreme: Izgled Dubravke Mijatović u šestoj deceniji oduševljava, ovo je njena tajna

Autor: | 28/10/2023

1

Izgled Dubravke Mijatović obara s nogu

Dubravka Mijatović uskoro puni 55 godina i za nju definitivno važi da je poput dobrog vina. Nedavno je jedna njena slika počela da cirkuliše društvenim mrežama i svi su bili šokirani glumičinim besprekornim izgledom.

Promo

 

Nesumnjivo da dobar deo zasluge leži u genetici jer je i njena ćerka prava lepotica. Ali Dubravka ima još jednu tajnu.

Glumica je u ranim godinama otkrila važnost nege lica i gledajući mamu kako se sprema za posao shvatila je da ne može da napušta kuću tek tako.

Pročitajte: Sličnost je neverovatna - Ćerka Dubravke Mijatović je mamina kopija, upoznajte prelepu Ivu

Tajna njenog izgleda prilično je jednostavna - korišćenje krema i preparata koji održavaju hidrataciju i svežinu kože. Nije nikada razmišljala o estetskim zahvatima i misli da izgleda fantastično jer nije podlegla tom trendu.

Instagram

 

- Još je rano. Ne isključujem estetske zahvate, štaviše, super mi je kada vidim ženu koja izgleda lepo i koja je iskoristila estetsku hirurgiju da bi se malo ulepšala. Uzdam se u genetiku, koja me za sada nije izdala - rekla je Dubravka jednom prilikom za medije.

Takođe smatra da je redovna fizička aktivnost mnogo važnija od držanja dijete iako, naravno, vodi računa šta će joj se naći na tanjiru.

Pročitajte: Potpuno prirodna - Tamara Vučić se slikala bez trunke šminke, da li je moguće da izgleda ovako

- Daleko od toga da sam potpuno zadovoljna sobom, ali trudim se da ne razmišljam o manama. Nekako, podrazumevam da se osećam dobro u svom telu. Vežbam mnogo pošto jedem poprilično, ali to mogu sebi da priuštim jer vežbam, a i nisam neki karakter za dijete - rekla je svojevremeno glumica.

Foto: Srđan Bosnić

 

 

Komentari (1)

Loading
fica 22:15 04.11.2023
Odgovori

Oduvek je imala facu starije žene, sada joj konačno pristaje uz godine. Moderator ne voli moje brutalno istinite komentare, što li se ja trudim da ih pišem ovde???

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još