Od fatalne Šeherezade koju znate nije ostalo ništa: Berguzar Korel druga žena, hrabrost ili ludost? FOTO

Od fatalne Šeherezade koju znate nije ostalo ništa: Berguzar Korel druga žena, hrabrost ili ludost? FOTO

Autor: | 21/08/2023

1

Berguzar Korel, supruga turskog superstara Halita Ergenča, poznatog po maestralnoj ulozi Sulejmana Veličanstvenog, odlučila se na drastičnu promenu izgleda, a od fatalne crnke nije ostalo ništa.

Promo

 
 

Lepa glumica neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, nema je ni u popularnim serijama, kojima je i osvojila srca publike, ali uprkos tome interesovanje javnosti za njen život ne jenjava.

Ako zavirite na njen profil na Instagramu, videćete da se odvažila na veliku promenu ‒ gustu crnu kosu ofarbala je u plavo i odlučila se na popularni paž.

Pročitajte: Nikad je ne pokazuju javnosti - Sulejman i Šeherezeda podelili preslatke fotografije ćerke čarobnog imena FOTO

Ipak, to nije njena najdrastičnija promena. Obožavaoci se i danas sećaju šoka koji im je priredila kada je, nakon što je snimila poslednju epizodu serije „Ti si moja otadžbina“, odsekla dugu kosu. U čast poslednje klape i rastanka od uloge Azize, Korel se odlučila na bob-frizuru.

Instagram

 

Duga i bujna kosa ne samo da je bila zaštitni znak turske zvezde, već i izvor prihoda, budući da je snimala unosne reklame za velike kompanije fokusirane na taj segment industrije lepote i kozmetologije.

Ipak, mnogi se slažu da joj i nova boja odlično stoji ‒ lepoj ženi, sve lepo stoji.

 

Komentari (1)

Loading
fica 13:00 24.08.2023
Odgovori

Sada izgleda originalno. Plava ublažuje njene crte lica i čini je ženstvenijom. Ne izgleda više kao seljačka mlada.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti