Zaboravite na skupe kreme! Trik Kejt Midlton briše godine, a ne košta gotovo ništa

Zaboravite na skupe kreme! Trik Kejt Midlton briše godine, a ne košta gotovo ništa

Autor: | 21/06/2023

0

Trik Kejt Midlton za čisto i blistavo lice

Za Kejt Midlton vreme kao da je stalo ‒ na njenom licu nećete pronaći tragove starenja. Iako su zdrava ishrana i hidratacija na prvom mestu, lepa princeza ima jedan zgodan trik za negu koju svaka dama, bez obzira na tip kože, već danas može da primeni.

Chris Jackson/Getty Images

 

Budući da je reč o jednoj princezi, pomislićete da je za trik Kejt Midlton potrebno izdvojiti mnogo novca, međutim, istina je da će vam biti potrebna samo pamučna krpa.

Da, to je zaista sve. Supruga princa Vilijama na kraju napornog dana čisti lice flanelom. Toliko je jednostavno da bi zaista svako mogao da proba.

Pročitajte: U ovu maskaru Megan Markl se kune - Prodaje se i kod nas, a košta samo 699 dinara!

Ovaj trik Kejt je usvojila od šminkerke Arabele Preston koja ju je pripremala za venčanje. Ugledna vizažistkinja insistira na tome da je reč o najboljem načinu za uklanjanje šminke i prljavštine sa kože lice, kao i za nežan piling. Preston je istakla da je ovo daleko poželjnija metoda čišćenja od bilo koje motorizovane četke za lice ili vaših ruku.

Chris Jackson/Getty Images

 

Koje su prednosti upotrebe krpe za lice?

Čistija koža je promena koju ćete odmah primetiti – krpa će ukloniti prljavštinu sa lica mnogo bolje od vaše šake ili tekuće vode. Zagarantovana je i blistavost, jer će flanel nežno eksfolirati lice, a tekstura tkanine ukloniće mrtve ćelije.

Ako ste skloni bubuljicama, krpa zaista može da pomogne da se problem ublaži ‒ nežni dnevni piling znači da će vaše pore imati manje šanse da se zapuše.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Chris Jackson/Getty Images

Pročitajte još

Najnovije vesti