Zabava za odrasle: Pet hit mesta za osobe koje nemaju dece

mont everest putovanje

Putovanje s decom prelepo je iskustvo koje će porodica da pamti ceo život. Al neka mesta rezervisana su samo za odrasle.

1. Mont Everest

Čak i ako ne odlučite da se popnete na “vrh sveta”, ovo putovanje je moguć jedino u društvu izdržljivih i iskusnih. Što se više penjete vaša će volja i snaga dolaziti u iskušenje, tako da je ova avantura idealna pre nego što postanete roditelj.

macu-pikcu

2. Maču Pikču

Poseta svetom gradu Inka u Peruu može da bude velika pustolovina, u kojoj bi deca mogla da uživaju. Ali, valja imati na umu da se ona sastoji od penjanja, spavanja u šatorima i ograničenom pristupu izvoru vode, a to su stvari koje nisu baš praktične za decu.

putovanje las vegas

3. Las Vegas

Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Grad poroka i kocke, ogromnih mogućnosti za celonoćno kockanje, žurke i opijanje, treba posetiti dok još niste produžili sopstvenu lozu.

veliki koralni greben putovanje

4. Veliki koralni greben

Za posetu ovog čuda u Australiji, moraćete da budete spremni da ćete većinu vremena provesti pod morem. Čak i kad niste pod njim, bićete u i oko njega. Da, deca vole morske radosti, ali Veliki koralni greben nikako nije za njih.

mikonos putovanje

5. Mikonos

Grčka je prekrasno ostrvo, ali na njemu se nalazi velik broj nudističkih plaža i mesta za zabavu od 0 do 24 sata, pa se više preporučuje za apsolventska putovanja nego za porodični put s decom.

punkufer.dnevnik.hrguliver/thinkstock

Više o temama: