Voće pokreće na slavlje!

next-promo-2

Istina, malo nam je teže da ustanemo iz toplog kreveta kada vidimo olovne oblake i pomislimo na to šta sve još tog dana, kada očekujemo goste, treba da obavimo i završimo.

Najradije bismo se vratili ispod pokrivača i maštali o čarobnom štapiću koji će umesto nas na kišu, u nabavku, da sve spremi, složi, posluži i zadrži osmeh i dobro raspoloženje.

Volimo sezonu slava i slavlja jer najavljuje i novogodišnje i božićne praznike, druženje, zabavu i puno lepih trenutaka koje ćemo podeliti sa dragim ljudima.

Ali, nekada nam nedostaje nešto da nas malo pokrene i pruži dodatnu energiju. neXt voćni sokovi pokreću svoje potrošače već 20 godina i slave sa njima sva njihova slavlja.

next-promo-1

Od slava, preko rođendana, unapređenja, rođenja, Novih godina, Božića do položenih ispita, diploma, prvog posla, prve ljubavi, prvog dana zajedničkog života….Uz širok spektar voćnih neXt sokova, prepunih zraka sunca i odabranih voćki, gajenih i ubranih s puno pažnje, sve se lakše pokreće.

Dobre vibracije iz svake kapi prenose se na vas i vaše goste, sve one sa kojima slavite i delite dobru energiju.

next-promo

Nazdravite uz neXt i za ovu i sve naredne godine.

Neka vam i u ovoj sezoni slavlja neXt bude saveznik koji će vam pomoći da sa elanom spremite trpezu oko koje ćete okupiti porodicu i prijatelje i neka vam jedina dilema bude „What’s your neXt?“.

hellomagazin.rsPromoPromo

Više o temama: