Ovaj horoskopski znak iritira druge pametovanjem i napornim optimizmom

Ovaj horoskopski znak iritira druge pametovanjem i napornim optimizmom

Autor: | 21/11/2018

0

Ako kažete Strelcu da je sveznalica (čak i ako to ne mislite u pozitivnom smislu) verovatno će se ponosno nasmešiti i odgovoriti: "Ja sam stručnjak, žao mi je što se osećate ugroženi time".

Oni nemaju pojma koliko iritiraju druge dok se trude da budu najpametnija osoba u prostoriji, što je više-manje celo vreme, piše Danny Larkin u svojoj astro kolumni za Broadly. Lepo je kad neko uz piće podeli neku mudrost, ali pravo je mučenje sedeti sa Strelcem koji će celo veče pametovati dok vi samo želite da se zabavljate.

Kad Strelac postane entuzijastičan oko nečega, neće prestati da priča o tome, čak i ako mu pristojno signalizirate da je sad već dosta. Strelci su uvereni da vam mogu preokrenuti život, samo kad biste im posvetili pažnju i poslušali njihove savete. Nisu svesni koliko se svima obraćaju s visoka. Čak i ako ste vi pročitali knjigu o kojoj vam pričaju, to ih neće zaustaviti u monologu o njoj. Neće vas ni pitati jeste li je možda čitali.

Strelac je optimističan u pogrešnim trenucima, a prijatelje izluđuju svojim traženjem pozitivnog u svemu. Svaki neprijatni događaj za njih je lekcija, a priče o tome da sami privlačimo nesreću njihovim prijateljima se čine kao okrivljavanje žrtve. Nemojte se začuditi ako vam Strelac kaže da ste sami krivi, jer vas neko maltretira i da biste se trebali okrenuti pozitivnom razmišljanju.

Ako ne zatražite savet od njih, uvrediće se, a još će se više uvrediti kad im kažete da je to zato što to rade s visine.

Nisu u stanju da se ponašaju se diplomatski, uvereni su da je njihov zadatak da isprave sve krive Drine. Pametovanje drugima oko toga što trebaju da urade njima se čini primerenim, dok osobe oko njih traže empatiju, a ne stav "znam kako da rešimo sve tvoje probleme, a ti ne znaš".

Kad je reč o poslu, šefovima zameraju da nemaju pravu filozofiju vodstva, dok šefovi njima zameraju što se nameću na poslovnim sastancima s temama koje nemaju apsolutno nikakve veze s poslom, uzimaju odmore tokom najnapornijih nedelja u godinama i pametuju kolegama oko svake greške.

U ljubavi teško prihvataju da su u vezi s običnim ljudskim bićem. Insistiraju na istim razgovorima u kojima ističu sve nesavršenosti svog partnera, ali podivljaju kad im se istaknu njihove mane. Strelci bi trebali da shvate da njihovim partnerima posle teškog dana ne treba analiza i pametovanje, već zagrljaj i uteha.

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Thinkstock

Slične Vesti