Poklon u zadnji čas: Zodijak otkriva čemu se svaki horoskopski znak najviše raduje

Za praznike se uvek trudimo da iznenadimo sve koje volimo nekim lepim poklonom. Kako bismo vam bar malo olakšali, istražili smo koji koji su idealni pokloni za svaki horoskopski znak!

U gomili ideja nismo sigurni koji je odgovarajući. Još ako na to dodamo novogodišnju maniju kupovine i gužve koje sa tim idu, izgubimo volju za traganjem i biranjem.

Ukoliko vam je ponestalo ideja, poslužite se ovim kriterijumom.

Ovan

Ovan voli poklone! Sve uzbudljivo, šareno i zabavno učiniće Ovna srećnim. Vole iznenađenja iako su individualci koji vole dokazivati svoju superiornost, jedinstvenost i isključivost. Ovnu treba funkcionalan poklon, zato mu odaberite neku “modernu tehnologiju”, kompas ili navigaciju. Omiljeni cvet Ovna je georgina, a najdraža boja mu je crvena!

Bik

Bik voli luksuzne, senzualne i praktične poklone. Iako su materijalisti, od poklona očekuju puno više. To može biti neka jedinstvena informacija, iskustvo ili veština. Bik voli udobnost, kvalitet i funkcionalnost. Najbolji poklon za ovaj horoskopski znak uključuje lepu i elegantnu torbu, višenamenski kuhinjski aparat ili parfem. Omiljeni cvetovi Bika su ljubičice, zvončić i bele rade, jer ne vole jake mirise.

Blizanci

Prilikom odabira poklona za Blizance, obratite pažnju na njihovu ličnost. Blizanci vole humor i inteligentne poklone zato mu poklonite neki strip, duhoviti poklon paket, dobru knjigu, mobilni telefon, fotoaparat ili kameru. Omiljeni cvetovi Blizanaca su karanfili, gladiole, mimoze i ljubičice jer ovi cvetovi otkrivaju njihov karakter.

hellomagazin.rsSuperZena/GlossyGuliver/Getty/Thinkstock

Više o temama: