Osam feng šui dekor saveta za područje novca

žaba feng šui novac dekor

Jednom kada znate gde se nalazi vaše Feng Shui (Feng Šui) područje novca, vreme je da stvorite dobru energiju u njemu. Dakle, hajde da vidimo šta znači, u praktčnom smislu, stvaranje dobrog Feng Shui-a (Feng Šui) u vašem području novca.

Kada područje novca ima pravu energiju, vaša kuća ili kancelarija su u stanju da privuku i zadrže energiju bogatstva i novca. Ovo će se definitivno odraziti u vašem životu, zato se potrudite da primenjujete savete koji slede.

Feng šui saveti za dekor

Feng Shui (Feng Šui) element bogastva je drvo, a znate da je drvo ojačano vodom, koja neguje drvo i zemlju i koja daje čvrstu osnovu za rast.

Dekor vašeg doma ili kancelarije u području novca treba da izražava te elemente. Evo 8 koraka kako da iskoristite što više ovih elemenata u vašem području novca:

1. Zdrave, bujne zelene biljke, kao što su Japansko drvo novca, srećni bambus i biljke koje prečišćavaju vazduh, ili bilo koja biljka koja je snažna i koja će napredovati u skladu sa osvetljenjem u oblasti.

2. Karakteristika vode, ogledalo ili slika vode. Ako ste dovoljno maštoviti, možete instalirati i celu fontanu u zoni novca, to će biti sjajan Feng Šui. Ogledala su odlična za područje novca, a možete jednostavno okačiti sliku sa prelepim vodopadom, jezerom i sl. Uverite se da je voda čista i da teče.

3. Naglašavajte specifične oblike u ovoj oblasti. Svaki Feng Šui element je izražen u određenim oblicima, tako da možete doći do željene energije sa oblicima kao što su: pravougaoni (drvo), kvadratni (zemlja), talasasti (voda). To mogu biti dezeni, ramovi za slike, tkanine ili tapete. Ovi oblici će doneti dobru energiju u područje.

drvo novca dekor
Drvo novca

 

4. Slike šuma, parkova ili divljeg zelenila će doneti dobru energiju drveta, Takođe, možete okačiti slike sa zanimljivim formacijama zemljišta, od peščane plaže do planine i kanjona koji će predstavljati zemlju.

5. Izaberite najbolje Feng Šui boje kako biste ukrasili oblast novca, to mogu biti zidovi, tkanine ili dekor. Imate raznovrsne boje kao što su: zelena, braon, plava, crna i lagana žuta. Takođe, možete dodati malo crvene da biste aktivirali područje.

6. Ukrasite područje slikama koje predstavljaju novac, bogatstvo i obilje. Možete izabrati nešto moderno, na primer ljudi na odmoru sa jahtom. Pronađite ono što budi energiju bogatstva u vama, jer je ono za svakoga drugačije.

7. Razmislite o klasičnim Feng Šui dekoracijama, samo budite sigurni da se slažu sa vašim enterijerom i da istinski idu uz vas. Neki od najpopularnijih tradicionalnih Feng Šui dekoracija su: Akvarijum, kineske kovanice, buda, kristali, vaza bogatstva…

8. Uvek držite energiju svežom i živom pomoću prijatnih mirisa i arome, sveže cveće i nekoliko sveća. Imajući to područje dobro osvetljeno i puštajući muziku sa vremena na vreme su odlični aktivatori dobre energije.

Sledite ovih osam saveta i vaše područje bogastva će biti ispunjeno dobrom energijom. Mi vam želimo sreću u radu.

mojenterijer.rsguliver/thinkstock

Više o temama: