Nisu samo vežbe važne: Dženifer Lopez ima savršene trbušnjake zahvaljujući i ovoj dijeti

Latino pevačica Dženifer Lopez veliki je pobornik fitnesa i zdravog života. U tome ima i odličnu podršku, svog emotivnog partnera Aleksa Rodrigeza sa kojim vežba svaki dan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Njih dvoje su osmislili izazov koji se raširio internetom. Reč je o fitnes izazovu “10 dana bez šećera i ugljenih hidrata“.

Kada ste na keto dijeti poželjne namirnice su: meso, jaja, prirodne masti kao što su maslac i maslinovo ulje, riba i plodovi mora, povrće sa smanjenim udelom ugljeno hidrata, tvrdi sirevi, orašasti plodovi, a ponekad deo vašeg jelovnika može biti i bobičasto voće.

Zabranjene namirnice su one koje sadrže velike količine šećera i ugljenih hidrata, a to su: testenine, hleb, sokovi, slatkiši, krompir, voće, pivo, mleko i jogurti sa smanjenim udelom masti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Džej Lo je četvrtog dana ove dijete koja je poznata i kao Keto dijeta objavila sliku svog stomaka.

Uz fotografiju svojih savršenih trbušnjaka napisala je: -Četvrti dan i osećam se malo bolje. Ko je sa mnom?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


Poznati par trenutno jede sveže povrće, pirinač i ribu. Da ova dijeta nije baš najlakša priznala je sama pevačica prvog dana:

-Ispostavilo se da ste stalno gladni kada ne jedete slatko i ugljene hidrate. Zato sada pokušavamo da nađemo site obroke, priznala je Džej Lo.

Hellomagazin.rsSuperzenaGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: