Mesečni horoskop za mart 2019: Retrogradni Merkur će doneti krize i neočekivana saznanja

Mesečni horoskop za mart 2019.

ovan

Ovan (21. mart – 20. april)

posao: Ovan uvek razmišlja o dobrim prilikama. Bez obzira na sve, tokom ovog meseca ćete imati dobre prilike za zaradu. Vaš vladar Mars u Jarcu – znaku karijere i vašoj prirodnoj kući uspeha, naglašava da biste tokom marta mogli da se okrenete kreativnom, umetničkom radu, koji će da vam donese dobru zaradu. Druga polovina meseca je odlična za sve Ovnove koji se bave komunikacijom. Međutim, retrogradni Merkur će imati ogroman uticaj na vas i izvući će na površinu sve nezavršene poslove, koje ćete morati da završite do kraja ovog meseca. Dakle, očekujte mnogo rada i angažovanja. Ukoliko planirate pokretanje novog posla, razmislite o saradnji sa osobom rođenom u znaku Bika, Blizanaca ili Vage.

ljubav: Mart će biti plodonosan za sve slobodne Ovnove. S obzirom na to da zračite pozitivnom energijom, mnoge osobe će biti željne vašeg društva. Odličan mesec za stupanje u emotivni odnos sa Bikom, Vagom, Blizancem ili Lavom. Ovnovi koji su u vezi ili braku, tokom ove nedelje će uživati u komplimentima partnera. Ovnovi koji su u braku treba da odlože kupovinu nekretnine, renoviranje stana i slično, jer sada nije povoljan period za to.

zdravlje: Mars u Jarcu je loše aspektovan, te donosi malaksalost, glavobolje… Moguće je da ćete tokom ovog meseca morati da krenete na neku terapiju.


bik

Bik (21. april – 20. maj)

posao: Mars vam donosi pozitivna dešavanja na poslovnom planu. Napokon ćete završiti sve započete poslove i postaviti ciljeve za naredni period. Odličan mesec za poboljšanje novčane situacije, ali i sklapanje novih poslova. Retrogradni Merkur bi mogao da vam donese poslovna putovanja, nove poslovne kontakte i saradnike. Svi Bikovi koji se bave prodajom ili saobraćajem mogu da očekuju veće novčane prihode. Ako imate saradnika u znaku Vodolije, dajte sve od sebe da ga/je ne izgubite.

ljubav: Ženski pripadnici ovog znaka će tek krajem meseca upoznati ozbiljnog muškarca, koji zna šta želi, a kako je Mars u znaku Jarca, izvesno je da će to biti osoba koja traži ozbiljnu vezu i vernost. Muški Bikovi će pod uticajem ovog aspekta postati ozbiljniji i posvećeniji voljenoj osobi. Međutim, planete pokazuju i neracionalnost, tako da je moguće da ćete otkriti nešto značajno o voljenoj osobi.

zdravlje: Umorni ste i neispavani, a to će se negativno odraziti na vaše zdravlje u martu. Moguć je drastičan pad imuniteta, a to će doneti prehlade i virusne infekcije.


blizanci

Blizanci (21. maj – 20. jun)

posao: Vaš vladar Merkur će od 6. marta da bude u znaku Ovna, a to najavljuje promene na poslovnom planu. Kada pričam o promenama, prevashodno mislim na pokretanje novog posla ili projekta. Svi Blizanci koji se bave trgovinom, prevozom, uvozom-izvozom i slično, dobiće nove prilike za zaradu. Međutim, uticaj Ovna će uneti određeni rizik u vaš život, pa vam savetujem da budete posebno obazrivi u saobraćaju, prilikom potpisivanja dokumenta i slično – mogući su pehovi. U drugoj polovini meseca će retrogradni Merkur imati jak uticaj na vas, pa je mogući kraći zastoj u poslovanju. Ne brinite, jer to neće dugo potrajati, a ako ostanete smireni i pribreni, neće biti većih problema.

ljubav: Blizanci koji su u vezi ili braku će morati mnogo više da se posvete partneru. Partner je prilično nezadovoljan vama, pa je često džangrizav, neraspoložen i nezainteresovan. Ukoliko želite da opstanete, neophodno je da ozbiljno popričate o svemu i da pokušate da pronađete rešenje za vašu situaciju. Slobodni Blizanci bi mogli da uplove u neku ljubavnu avanturu – vikendi su posebno povoljni za to. Ženski Blizanci će imati udvarače u zanku Lava, Škorpije ili Ovna, dok će muški Blizanci juriti osobu koja je neuhvatljiva i koja ne želi ništa ozbiljno. Blizanci koji imaju porodicu će tokom ovog meseca želeti da se osame, što može da pokrene lavinu pitanja i problema. Međutim, ako na vreme objasnite članovima porodice šta vas muči i zašto želite da se osamite, neće biti značajnijih problema.

zdravlje: Potrebno vam je više fizičke aktivnosti i svežeg vazduha. Savetujem vam da svakog dana provedete barem 30-45 minuta u prirodi.


rak

Rak (21. jun – 22. jul)

posao: Kada je posao u pitanju, za vas će mart biti jedan od najpovoljnijih meseci u ovoj godini. Sve ciljeve koje ste zacrtali ćete ostvariti ili ćete pronaći siguran način da ih ostvarite. Ukoliko razmišljate o promeni posla, idealan period za to je početkom meseca, a najkasnije do 10. marta. Ako razmišljate o privatnom biznisu, planete ukazuju da bi posao sa nekretninama bio idealan za vas. Rakovi koji su duži vremenski period u poslovnom odnosu mogu da očekuju povećanje plate ili unapređenje.

ljubav: Slobodni Rakovi će imati više sreće u ljubavi nego Rakovi koji su duži vremenski period u vezi ili braku. Jedna osoba iz okruženja, osoba sa kojom se često viđate, će vam “upasti u oko”, ali ovog puta ne samo prijateljski. Ako je ta osoba rođena u znaku Bika, Jarca ili Vage možete da očekujete početak ozbiljnog ljubavnog odnosa. Rakovi koji su u vezi ili braku će imati ozbiljne probleme, a njih najavljuje ulazak Marsa u znak Jarca. Očekujte svađe, nerazumevanje, otuđenje od partnera… Ovo će biti veliki ispit za vas i partnera. Postoji šansa da će mnoge veze da se završe raskidom, a brakovi razvodom.

zdravlje: Ulazak Marsa u znak Jarca će doneti stres i nervozu u vaš život, a to će negativno uticati i na vaše zdravlje. Očekujte probleme sa stomakom i varenjem. Savetujem vam da povedete računa o ishrani i da počnete da pijete lekovite čajeve.

Nastavak na sledećoj strani…

Hellomagazin.rsAstrousluge.comGuliver/Thinkstock

Više o temama: