Kejt Volš prodaje dom u Los Felisu

U Los Felisu, elitnom delu Los Anđelesa, svoje domove pronašla su brojna poznata imena, a među njima i Kejt Volš, crvenokosa zvezda televizijskih serijala “Uvod u anatomiju” i “Privatna praksa”.
Lepa glumica kupila impresivno imanje kupila je 2007. godine za 4,75 miliona dolara, a nedavno je odlučila da ga proda za nešto manje od četiri miliona dolara.

Glumica je kuću kupila zajedno sa suprugom, ali budući da su se rastali nakon svega 14 meseci braka, Kejt je odlučna u nameri da je proda, pa se vila više puta našla na tržištu nekretnina.

Kuća u španskom stilu sagrađena je 1928. godine, a kompletno je renovirana 2006. godine pre nego što se glumica sa bivšim suprugom uselila.

Vila ima četiri spavaće sobe, a ispunjena je detaljima u mediteranskom stilu – neizostavnim porcelanskim pločicama i crvenim crepom na krovu.

Kako bi kuća bila u skladu s novim trendovima, osim prostranih spavaćih soba, ima i sjajno opremljenu veliku kuhinju. U dnevnom boravku nalazi se kamin i velika francuska vrata koja vode u vrt. Glavna spavaća soba ima dva “walk in” ormara. U kući se nalaze i soba za zabavu, prostorija za doručkovanje, vinski podrum i teretana. U zadnjem dvorištu nalaze se bazen, kućica uz bazen, roštilj i kuhinja.

Htela sam da napravim miks dvadesetog veka i španskih i francuskih antikviteta, ali da ne izgleda kao na rasprodaji starih predmeta – izjavila je glumica koja u raskošnoj kući nakon razvoda živi sa kucama Rosi i Lusi i mačorima Pablom i Bilijem.

Više o temama: