Kako da brinemo o svojoj koži kad nam je proleće pred vratima

Promena godišnjeg doba donosi brojne izazove koži, a FOREO četkica za lice LUNA play plus dostupna je tokom marta po specijalnoj ceni umanjenoj za 35 odsto u svim dm drogerijama, kako biste pripremili lice za proleće.

Prve naznake prolećnog vremena prirodno nas pokreću da se što više aktiviramo. Oslobađamo se teške garderobe, i naša koža će konačno prodisati. Suština i jeste da svoju rutinu prilagodite prolećnom režimu. Švedski brend FOREO upravo je izazvao revoluciju svojim inovativnim proizvodima za negu lica, koji su se pokazali izuzetno efikasnim i jednostavnim za upotrebu.

 

ZA POČETAK,  ŽIVIMO U 21. VEKU – HAJDE DA ČISTIMO LICE U SKLADU S TIM

Ovo je definitivno među najvažnijim temama kada je u pitanju lepota jer, na kraju, i jeste najvažnije da li svoje lice zaista dobro čistite. Zato je tehnologija iza FOREO proizvoda odgovorila na potrebu temeljnijeg umivanja i olakšavanja beauty rutine svakog od nas. Konkretno, četkica za čišćenje lica LUNA play plus za sve tipove kože koristi se minut ujutru i minut uveče. Jednostavnog i modernog dizajna, ova četkica će vas motivisati da je sa zadovoljstvom koristite kad je vidite u svom kupatilu, na početku i na kraju dana. Zahvaljujući T Sonic pulsacijama, ovi kratki tretmani će biti prijatni i sasvim dovoljni da se sa lica ukloni 99,5 odsto nečistoća, masnoća, ostatka šminke i mrtvih ćelija. Koža je potom spremna za bolju apsorpciju proizvoda koji koristite, što znači i bolju hidrataciju. Na ovaj način, koži se vraća prirodan sjaj i spremna je za svaku spoljašnu aktivnost, bez bojazni od iritiacija koje može izazvati čak i blaži povetarac. Da biste se spremili za proleće, dostupna je tokom marta po specijalnoj ceni umanjenoj za 35 odsto u svim dm drogerijama, a svi FOREO proizvodi dostupni su na foreo.com.

 

NEKA VAM KOŽA BLISTA NA SUNCU

Konačno! Laganija odeća, kafenisanje u baštama, i duge šetnje… Poželjno je da imate što više aktivnosti napolju, ali nemojte se zavarati da ne treba da koristite kreme sa zaštitnim faktorom. Aktivnost sunčevih zraka se znatno povećava, i potrudite se da pre izlaska napolje nanesete kremu na lice, koje je posle zime osetljivije i sklonije sušenju.

 VAŠE TELO ŽELI PUNO VODE I SVEŽIH NAMIRNICA

Uz adekvatnu negu i efikasno umivanje, potrebno je da hranite kožu i „iznutra“. Voda je esencijalna za dobro zdravlje, a bolji ten i elastičnost kože je prvo što se vidi kada unosite makar dve litre vode dnevno. Uz to, zeleno povrće bogato je vitaminima i savršen je saborac protiv preranog starenja kože, s obzirom na to da izuzetno prija čitavom organizmu u borbi sa alergijama, pa tako i osetljivoj koži na vašem licu.

REZERVIŠITE SPA TRETMAN U SOPSTVENOM KUPATILU

Posle dugog dana napolju, želimo vreme za sebe i da uživamo u prijatnoj kupki. Čak i tada možemo da učinimo veliku uslugu svom licu, i da mu priredimo profesionalni tretman. FOREO je i u ovom slučaju napravio nesvakidašnji potez, zahvaljujući uređaju UFO i pametnim maskama za lice. U pitanju je kombinacija terapije LED svetlima sa krioterapijom, termoterapijom i T Sonic pulsacijama koje se aktiviraju preko vašeg telefona, i za svega 90 sekundi vaše lice dobija profesionalan tretman svojstven onom u salonu. U opuštajućoj atmosferi sopstvenog kupatila, najlakše ćete unaprediti rutinu prolećne nege  uz FOREO proizvode, koji su efikasni i istovremeno – zabavni!

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: