Idealni pokloni za svaki horoskopski znak za Dan zaljubljenih

pokloni po horoskopskom znaku za Dan zaljubljenih

Svaki znak ima svoje poimanje romantike i načina primanja i davanja poklona, a koji su idealni pokloni za svaki horoskopski znak za Dan zaljubljenih pročitajte u nastavku

Želite da Dan zaljubljenih bude savršen i da nekim lepim i prigodnim poklonom obradujete voljenu osobu. Ukoliko niste sigurni prilikom odabira poklona, možda je najbolje da konsultujete horoskop.

Ovan za Dan zaljubljenih

Ovan je znak koji voli, u stvari obožava iznenađenja. Njemu je za Dan zaljubljenih potrebna zabava i nešto novo. Izvedite partnera u novootvoren restoran, započnite novi zabavan hobi zajedno ili joj/mu napišite ljubavnu pesmu – sve to predstavlja iznenađenje oduševićete ga/je!

Bik za Dan zaljubljenih

Bik voli da mu se udovoljava, dakle sa tako nečim ne možete pogrešiti. Odvedite je/ga u prijatan i lep SPA centar, poklonite mu/joj veliko pakovanje lepi čokoladica ili se ponudite da ih dugo i temeljno izmasirate.

Blizanci za Dan zaljubljenih

Blizanci su poznati kao veliki brbljivci, što mu više pričate više ćete ga oduševiti. Počnite sa romantičnim sms-om, zatim mu/joj ostavite ljubavno pismo na mestu za koje znate da će sigurno videti i dan možete završiti ljubavnim stihovima. Time ćete ga učiniti srećnim, piše Lepota i zdravlje.

Rak za Dan zaljubljenih

Rakovi su možda i previše romantični. Sve što je u duhu Dana zaljubljenih biće savršen poklon. Poklonite: čokoladni bombonjeru, buket cveća, ručno napravljenu čestitku, prošetajte parkom držeći se za ruke.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: