Iznenađujuće priznanje: Koliko dugo je Šarliz Teron bez emotivnog partnera

Iako važi za jednu od najlepših glumica koja je pritom i beskrajno talentovana Šarliz Teron nije imala sreće da pronađe ljubav svog života. O svom privatnom životu 43-godišnja Šarliz Teron govorila je u emisiji Entertainment Tonight.

Ona trenutno promoviše svoj novi film “Long Shot”, a u razgovoru je, između ostalog, istakla i da uopšte nije lako kao što izgleda naći nekoga sa kim bi makar izašla na sastanak.

– Već 10 godina sam singl. Iznenađujuće sam slobodna, kaže lepa glumica. Ovo takođe nije prvi put da Šarliz ovako otvoreno govori o ovome. Glumica je iznenađena da muškarci i dalje na neki način “zaziru” od nje. Ona je pre svega jaka i snažna žena u jednoj muškoj industriji i nikada nije strepela od toga da iskaže svoj stav.

– Ne znam ni kako mi muškarci uopšte odgovaraju na pitanja. Mnogo ih plašim,  potvrdila je ona u jednom intervjuu. Ona to uglavnom priča sa određenom dozom humora i bez pardona. -Ipak treba imati hrabrosti da sedneš ispred mene- kaže ona kroz smeh.

Poslednja veza dobitnice Oskara je bila sa Šonom Penom, a pre njega se zabavljala sa još jednim glumcem, Stjuartom Taunsendom.

Šarmantna glumica je majka dvoje dece, Džeksona (7) i Avgust (3).

–Obožavam svoju decu. Niko ne može da me nasmeje kao oni. Promenili su mi život, ali ponekad mi dođe da izađem iz sopstvene kože. Hvala Bogu da moja majka živi u istoj ulici kao ja, i da je njihova baka uvek spremna da “uskoči” kad zatreba– ističe Teronova.

Hellomagazin.rsStil/KurirGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: