Kako je biti srpska glumica u američkom hororu? Milena Božić u filmu Prvo predskazanje

Kako je biti srpska glumica u američkom hororu? Milena Božić u filmu Prvo predskazanje

Autor: | 05/04/2024

0

U nekoliko gradova kod nas održana je premijerna projekcija američkog filma „Prvo predskazanje”, u kojem se pojavljuje i naše glumica Milena Božić.

Povodom filma organizovano je Horor veče, a na projekciji u bioskopu Ušće Cineplexx našla se upravo i Milena koja je imala priliku da zajedno sa publikom prvi put pogleda film.

Jovana Jarebica

 

- Od horor žanra očekujem da me podilazi jeza dok gledam, da me zastraši i na kraju i zabavi, što je ovaj film uradio. Ima izvsrne glumce u svojoj podeli, tako da mi je bila izuzetna čast biti delić toga! Moja preporuka i gledajte dok je u bioskopima, to je uvek posebno iskustvo - istakla je Milena Božić.

Pročitajte: Horor veče uz najnovije ostvarenje: „Prvo predskazanje” od 3. aprila u bioskopima (video)

Najnovije ostvarenje prestiženog američkog 20th Century Studiosa „Prvo predskazanje“ pretpriča je kultnog filma iz 1976. godine, koji je tada pobrao veliko interesovanje publike, osvojivši i nagradu Oskar za najbolju muziku.

Sada konačno saznajemo šta je usledilo tom filmu u kom je nekada igrao Gregori Pek.

Sve počinje kada je mlada Amerikanka poslata u Rim kako bi započela život u službi crkve.

Nailazeći na neobičnu tamu pod čijim uticajem dovodi u sumnju i sopstvenu veru, stvari oko nje počinju da izmiču kontroli, a zavera koju razotkriva ima za cilj rađanje otelovljenja zla.

Jovana Jarebica

 

Pored Milene Božić, u novom američkom hororu rediteljke Arkaše Stivenson igraju i čuveni Bil Naj, mlada glumica Nel Tajger Fri, brazilsko poznato ime Sonja Braga i drugi.

Film je od sada na redovnom bioskopskom repertoaru.

 

Komentari (0)

Loading
Jelena Mladenović Jovana Jarebica

Slične Vesti

Najnovije vesti