Zov odmora: Isplanirajte letovanje koje ćete pamtiti ceo život uz specijalne pogodnosti i popuste

Zov odmora: Isplanirajte letovanje koje ćete pamtiti ceo život uz specijalne pogodnosti i popuste

Autor: | 08/02/2023

0

Januar je konačno gotov i imamo osećaj da smo iza sebe ostavili ceo spektar emocija: od euforije i elana, do razočarenja zbog kašnjenja u realizaciji novogodišnjih rezolucija. Usled truda koji ulažemo da ostvarimo poslovne rezultate, da počnemo sa radom na sebi i budemo društvena bića mnogi se suoče sa stresom i „burnout“ sindromom, što dovodi do iscrpljenosti i negativno utiče na kvalitet života. Zbog svega navedenog ono što bi trebalo da se na ovogodišnjoj listi prioriteta nametne kao imperativ je odmor, koji je neophodan za naše fizičko, mentalno i emocionalno zdravlje. Kad se odmarate, telo i um dobijaju šansu da se oporave i to vam omogućava da povratite snagu i budete spremni da se suočite sa svim izazovima koji su pred vama.

Shutterstock

 

Februar je mesec ponovnog suočavanja sa realnošću posle praznika i turbulentnog perioda. Više smo fokusirani na svakodnevicu i ispunjavanje tekućih planova. Međutim, potrudićemo se da na ovaj mesec gledamo kao na mogućnost da počnemo iz početka.

Ljubitelji zime žive svoju idilu, ali uprkos nižim temperaturama, u nastavku teksta potrudićemo se da sve uživaoce leta podsetimo na omiljeno godišnje doba i uverimo ih da je sada pravo vreme za manifestovanje, kao i realizaciju letovanja iz snova. Svakako da je i život uvek slađi kada smo u iščekivanju nečega.

Shutterstock

 

Leto je period koji nas uverava da prava lepota života leži u jednostavnosti i značaju konzumiranja hedonističkih zadovoljstava – mirisu mora, šetnji pored obale, zalasku sunca na plaži, prvim ukusima lokalne kuhinje. To su samo neki od trenutaka koje ćete pamtiti celog života. Sve to će vas osloboditi svakodnevnog stresa i pomoći da se opustite i revitalizujete. Istovremeno, putovanje vam omogućavaju da upoznate nove ljude i proširite horizonte.

Međutim, osim navedenih benefita, period neizvesnosti učinio je da zaziremo od planiranja stvari unapred, ali kao u svim odnosima samo je potrebno naći nekoga ko je vredan vašeg poverenja. Kada govorimo o putovanjima, „Filip Travel“ je agencija koja ove godine obeležava važan jubilej – trideset godina poslovanja. Osim bogate ponude, na tržištu se pozicionirala kao jedan od vodećih „tour“ operatora, ali i agencija koja je za pomenuti period stekla veliki broj lojalnih putnika.

Shutterstock

 

Ovo je značajno zbog podatka da ćete od 18. do 28. februara biti u mogućnosti da iskoristite specijalne pogodnosti i do 50% popusta. Zato iskoristite priliku i posetite sajt www.filiptravel.rs. Sigurni smo da ćete pronaći ono što tražite i da ćete leto iskoristiti na najbolji mogući način. Budite spremni za avanturu i pripremite se za leto koje ćete pamtiti ceo život.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti