Zavirite u luksuzni stan Josipa Broza Tita u srcu Njujorka: Robert De Niro i Džek Nikolson grabili su se za njega FOTO

Zavirite u luksuzni stan Josipa Broza Tita u srcu Njujorka: Robert De Niro i Džek Nikolson grabili su se za njega FOTO

Autor: | 15/01/2023

0

Titov stan u Njujorku oličenje je luksuza

Josip Broz Tito znao je da uživa u životu. Od najskupljih cigarerta, preko odela, pa sve do brojnih luksuznih nekretnina, nekadašnjem predsedniku SFRJ mnogi su s razlogom zavideli na urođenom hedonizmu.

Pročitajte: Nikada je ne viđamo u javnosti - Modna revija u čast Jovanke Broz, u publici rođena sestra Nada FOTO

Getty Images

 

Prelepi stan sa pogledom na Central park Tito je posedovao u Njujorku. Penthaus na čuvenoj Park aveniji sastojao se od šest soba i četiri kupatila. Jugoslovenske vlasti kupile su ga 1975. godine, a u 418 kvadrata stale su tri terase i tri kamina, četiri spavaće sobe, veliko predvorje sa širokim stepeništem i ugaoni dnevni boravak sa lučnom terasom.

Pročitajte: Zar s njom da prevariš onakvu ženu - Zbog ove glumice se razvodi Momčilo Otašević, prve zajedničke fotografije

 

 

U sklopu penthausa su i posebne prostorije za sobarice, batlere, vešeraj... Gornji nivo ima četiri velika master apartmana, od kojih je jedan sa kaminom i dva sa terasom.

Pročitajte: Srušila je stan do temelja i napravila bež bajku - Zavirite u renovirani stan Nataše Bekvalac, iz trpezarijskog stola raste drvo! FOTO

 

 

Svojevremeno se šuškalo da su za Titov stan navodno bile zainteresovane velike holivudske zvezde Robert De Niro i Džek Nikolson, a mediji su pre pet godina preneli da je luksuzna nekretnina prodata jednom finansijeru sa Volstrita za 12,1 milion dolara.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Najnovije vesti