Spojite omilijene ukuse: Uz Coca-Colu i kuvanje postaje uživanje

Raskošna, prostrana, prepuna pažljivo posloženih teglica, činijica i začina, kuhinja može biti mesto nepresušne inspiracije i motivacije. Mali kutak u domu, prostor je u kojem ispitujete svoju kreativnu stranu ličnosti, ali i mesto na kojem svu svoju pažnju i ljubav prema bližnjima možete pretočiti u fantastična jela u kojima ćete uživati i vi i vaši najmiliji.

Da bi sve vaše ideje postale ukusan obrok, jako je važno da raspolažete praktičnim kuhinjskim aparatima i posuđem koje će vam olakšati posao. Još ako je to posuđe lepog dizajna, kvalitetno i samo po sebi inspirativno, dobar provod i uživanje u kuhinji sasvim su zagarantovani.

I ovog puta, ljubitelji dobrog zalogaja, ali i odlične zabave u kuhinji, moći će da računaju na prijatelja! Uz Coca-Cola kuhinjski set koji čine manje i veće šerpe, tiganji, posude, činije, tepsije i čaše oplemenite svoj kuhinjski kutak.

Kupovinom nekog od promotivnih pakovanja Coca-Cola ili Coca-Cola Zero(1L, 1.5L i 2L), možete pronaći kod ispod zatvarača, koji zatim unesite u aplikaciju SimplyTastly i sakupljajte bodove za super nagrade. Nakon što sakupite određeni broj bodova odaberite poklon po svojoj meri koji vam stiže na adresu pošte koju sami odaberete i započnite kreativnu avanturu. Upotpunite svoj gastronomski raj ukusnim obrokom koji se idealno kombunuje uz Coca-Colu i prepustite se uživanju.

Detaljnije informacije o načinu učešća i poklonima koji su vam na raspolaganju možete pronaći na sajtu www.coca-cola.rs ili aplikaciji SimplyTastly.

Hellomagazin.rsPromo

Više o temama: