Kako živi na tome? Viktorija Bekam već 20 godina jede samo 2 namirnice i zato je vitka

Kako živi na tome? Viktorija Bekam već 20 godina jede samo 2 namirnice i zato je vitka

Autor: | 17/10/2023

0

Ishrana Viktorije Bekam za mršavljenje

Da li ste ikada videli Viktoriju Bekam sa viškom kilograma? Niste! Njen suprug Dejvid Bekam otkrio je u čemu se krije tajna vitke linije 49-godišnje pevačice i modne dizajnerke.

Gareth Cattermole/Getty Images

 

"Kada je hrana u pitanju, zvučaću poprilično dosadno. Šta mi se sviđa? Pa volim tost od celog zrna žitarice sa malo soli", odgovorila je Viktorija Bekam na pitanje šta najviše voli da jede. Dodala je i kako je noćna mora svakom restoranu jer je jako izbirljiva i njena lista namirnica je dosta skromna.

Pročitajte: Kraj posle dve decenije? Neočekivani potez Viktorije Bekam pokrenuo glasine o razvodu

Od detinjstva ne jede crveno meso i mlečne proizvode, a na njenom jelovniku svaki dan je povrće kuvano na pari koje začini samo s sirćetom. Rekla je kako jako pazi šta jede i to još od vremena kada je nastupala s devojkama iz grupe "Spice Girls".

- Nažalost, u braku sam sa nekim ko jede istu hranu svaki dan. To traje preko 20 godina. Otkako sam je upoznao jede samo ribu na žaru i povrće kuvano na pari. Retko kada odstupa od toga - nadovezao se Dejvid Bekam.

Photo by Craig Barritt/Getty Images for Bergdorf Goodman

 

Tada su na turnejama širom sveta obilazile brojne vrhunske restorane, a Viktorija se suzdržavala od ugljenih hidrata i kaloričnih jela, a tome je verna i danas.

Osim toga, Viktorijin „ritual“ je da svako jutro na prazan stomak uzme dve kašike jabukovog sirćeta a zatim popije čašu vrele vode sa limunom, zbog čega tvrdi da njena koža izgleda savršeno.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo by Dominique Charriau Getty Images

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti