Elen Dedženeris i Porša de Rosi otvaraju vrata svog raskošnog doma na Beverli Hilsu

Američka komičarka Elen Dedženeris i njena partnerka Porša de Rosi otvorile su vrata svoje raskošne vile na Beverli Hilsu novinarima i fotografima časopisa “Architectural Digest”. Poznate dame koje su u vezi od 2004. godine, već tri godine uživaju u skladnom braku, a svoju privatnost vešto kriju iza zidina velelepnog zadanja za čiji su dizajn bili zaduženi najpoznatiji američki stručnjaci iz kompanije “Baf i Hensmen”. Pri uređenju enterijera poznata voditeljka i zvezda serije “Ali MekBil” angažovale su dizajnerku Melindu Ric, dok im je u izboru nameštaja pomogao čitav tim dekoratera i prodavaca umetničkih predmeta i antikviteta. Njihova zavidna kolekcija umetnina obuhvata skupocena dela Endija Vorhola i Žan Mišela Baskije.
 – Dok sam odrastala nikada nisam imala kuću. Uvek smo iznajmljivali mesto za stanovanje. Ali, moj otac je imao san da nam kupi savršenu kuću, a ja sam želela svoju sobu – kaže Elen koja je napustila koledž u rodnom gradu u Luizijani i počela da radi kao moler, a potom se zaposlila i kao barmen.
 – Kada sam zaradila prvu veću svotu novca radeći kao stend-ap komičarka širom Amerike kupila sam kuću. A potom još jednu – priča Elen zavaljena u udobnu fotelju, a njena životna saputnica je prekida i dodaje:
– Potom još jednu, pa još jednu, pa još jednu…

Foto: Architectural Digest

Više o temama: