Dita fon Tiz savetuje kako da odaberete savršeno seksi rublje za Dan zaljubljenih

Kraljica burleske i ultimativnog make-up looka, ovog puta se osvrće na značaj donjeg veša i otkriva kako da ga iskoristite u igri zavođenja. Dakle, spremite se za Dan zaljubljenih i zasijajte u punom sjaju kroz proverenu metodu Dite fon Tiz!

Kada pomislimo na obnovu garderobera, nikada ne bismo pomislili da je donji veš označen kao jedan od ključnih investicionih komada, sve dok nismo čuli Ditino mišljenje koja je uspela da nas zaintrigira i moramo da priznamo, krajnje oduševi…

Glamurozna burleska plesačica pored uvek famoznog načina šminkanja, takođe je odličan poznavalac underweara zbog čega nas je savetovala da baš sada investiramo u dobar donji veš. Pravi razlog?

Osim što nam se bliži Dan zaljubljenih, Dita je rešila da nam otkrije kako pravilno da kupujemo i biramo komade, bez obzira na dan ljubavi… Jer, ono što ona pokušava da nam kaže, je da zavođenje nema nikakve veze sa drugim ljudima već samo sa vama i vašom ličnošću!

Prvi obavezan komad je crna čipka

– Crna čipka je sofisticiran, elegantan i pomalo erotski komad koji izgleda sjajno na svakoj ženi. Zato stalno ponavljam da treba investirati u jedan dobar set. Kupite brushalter koji vam odlično stoji i dva, do tri para odgovarajućeg donjeg veša, različitog kroja. Donji veš bi trebalo da dvostruko više traje od brusa, tako da je pametno kupiti bar dva para. Bonus: za specijalne prilike odaberite haltere!

A photo posted by Dita Von Teese (@ditavonteese) on

Nemojte da se oslanjate na veličine sa etikete

– Nikada ne kupujte donji veš koji je neudoban ili mali, samo zato što vam se sviđa ono što piše na etiketi. Prvo probajte sve modele kako biste videli kako vam stoje i nikada ne kupujte preuske stvari. Ako vam se ne sviđa veličina koja piše na etiketi (i želite da ona bude manja) isecite ih. Zapravo, isecite ih svakako.

Birajte underwear u raznim bojama

– Grudnjak i donji veš u jakim bojama je obavezan, ako želite da posedujete pravu kolekciju underweara. Birajte vesele boje, poput crvene, ljubičaste ili zelene! Volim da otvorim svoju fioku i pogledam u šarenu čipku i saten. Koliko god da volim crnu čipku, mislim da boja dodaje osećaj razigranosti mojoj kolekciji i prirodi.

hellomagazin.rselleGuliver/Getty

Više o temama: