Da li ste među njima: Koji horoskopski znaci će do kraja godine doživeti sudbinsku ljubav

Iako astrologija savršeno može predvideti kada ćete sresti osobu svojih snova, u skladu sa trenutnom astrološkom analizom, ova tri znaka zodijaka imaju povećanu šansu da pronađu pravu ljubav do kraja ove godine.

Pa, ako ste rođeni u nekom od ovih znakova sa naše liste, pripremite se za veliku ljubav do kraja 2018. godine.

Ovan

Od kada se završio period retrogradne Venere 16. novembra, sedma kuća odnosa je zasijala u punom sjaju. Ako ste sami, postoje velike šanse da vam univerzum pomogne da pronađete osobu koja vas u potpunosti razume. Nakon 2. decembra, bez obzira na ono što se dešava u vašem životu, bićete u kontaktu sa svojom senzualnom stranom i magnetnom silom ćete privući svakog koga sretnete.

Izbegavajte ih: Koji horoskopski znaci vam nikako ne odgovaraju kao partneri

Škorpija

Venera prelazi prvu polovinu svog retrogradnog kretanja u vašem znaku i ovo će biti sjajna prilika za vaš ljubavni život. Nakon 2. decembra očekujte velike ciljeve, jer će se stvari zaista rasplamsati između vas i osobe koju želite. Zračićete pozitivnom energijom i privlačiti sve oko sebe. Nemojte se iznenaditi ako počnete da dobijate mnoge pozive za zabave i nemojte propuštati izlaske, jer ne smete propustiti savršenu osobu za vas.

Sa njima nema romatike: Znakovi zodijaka kojima je posao važniji od ljubavi

Vaga

Novembar je doneo veliki broj promena za vas. Vi ćete poboljšati samopouzdanje, harizmu i privlačnost. To će pomoći da se popnete na potpuno novi nivo, gde ćete privući sve oko sebe. Ne samo da ćete biti veoma privlačna osoba, već ćete biti vrlo mudri kroz ovaj romantični period. Ako ste sami, možete očekivati mnogo udvarača, a ako ste u lošem odnosu – ovo je odličan trenutak da počnete nešto novo.

Hellomagazin.rsB92Guliver/Thinkstock

Više o temama: