Retrogradni Pluton donosi neočekivane promene: Tugovanje, haos na poslu i sudbinske ljubavi

Pluton je započeo svoj retrogradni hod i njegova magija trajaće sve do 3. oktobra 2019. godine.

OVAN

Pluton postaje retrogradan u vašoj 10. kući, kući karijere i slave, što vam donosi velike promene na planu posla. Desiće vam se ono zbog čega najviše strepite u karijeri, ali uz dobru pripremu od toga možete da napravite srećan zaokret. Budite spremni na haotičan perod u poslu!

BIK

Bikovima Pluton postaje retrogradan u devetoj kući, kući viših duhovnih vrednosti. Ovo je vreme za rast i izlazak iz zone komfora. Sve što vas je žuljalo sada ćete moći da izbacite iz svog života, ako imate hrabrosti da napravite taj korak.

BLIZANCI

Blizancima Pluton postaje retrogradan u osmoj kući, kući smrti i ponovnog rađanja. Ova kuća vlada i seksom. To znači mnogo novih početaka – moguće je da ćete krenuti sa novim poslom, novom vezom ili ćete ostvariti novo i neočekivano prijateljstvo. Zapravo, velike su šanse da ćete baš u ovom periodu upoznati onu pravu osobu.

RAK

Pluton Rakovima postaje retrogradan u sedmoj kući, kući partnerstava, što znači da i njima sleduju nova povezivanja na romantičnom ili profesionalnom planu. Međutim, ti novi ljudi u vaš život će ući sa namerom da vas emotivno izmanipulišu. Budite vrlo oprezni u narednom periodu da ne biste bili izigrani.

LAV

Lavovima Pluton postaje retrogradan u šestoj kući zdravlja, svakodnevice i obaveza. Kako je Pluton planeta opsesija, strahova i podsvesnog, verovatno će vam se desiti da dotaknete samo dno u nekom poroku koga nikako da se otarasite. A nakon tog dna sledi ponovno rađanje i vaš novi život bez tog poroka koji vas je mučio.

DEVICA

Devicama će Pluton biti retrogradan u petoj kući, kući dece, romanse i kreativnosti. Ako imate decu, ovo će biti posebno naporan period i nećete se dobro slagati. I sve ostale veze sa ljudima biće lošije. Okolina će vas kriviti za sve loše što im se dešava. Držite se, i to će proći.

Nastavak pročitajte na sledećoj strani…

Hellomagazin.rs elitedaily.com, blic.rsGuliver/Thinkstock

Više o temama: