ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS: Nova zaštita za osetljivu kožu beba

Dermo  (1)

Dečija koža se još razvija i mnogo je krhkija od kože odraslih, naročito kada je u pitanju štetan uticaj UV zraka. Postoji samo jedno rešenje: zaštitite ih. 2015. godine La Roche-Posay predstavlja prvo Anthelios mleko za osetljivu kožu beba SPF 50+ koje sadrži novu formulu posebno razvijenu za osetljivu kožu najmlađih. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osetljivoj koži beba. Tekstura je obogaćena karite buterom za dodatni efekat hidratacije i umirenja kože. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućava roditeljima sigurnost da je cela površina kože u potpunosti prekrivena zaštitom od sunca. Proizvod je najbolje koristiti za bebe starije od 6 meseci, a prikladan je za lice i telo.

Dermo

Iako su prilično upoznati sa opasnostima sunca, odrasli često nisu svesni stepena ranjivosti dece na sunce. Dečija koža se još razvija, nedovoljno je zrela i zato osetljivija na štetni uticaj sunca: Zato što je tanja, koža dece je podložnija dubinskim ćelijskim oštećenjima. Ima slabije razvijen sistem pigmentacije i nije još razvila samoodbrambeni sistem (koji kod odraslih pomaže u odbrani od UV zraka.) Iz navedenih razloga deca se moraju u potpunosti zaštititi, čak i više nego odrasli. Uz to, pedijatri i dermatolozi saglasni su da se deca mlađa od 3 godine ne smeju direktno izlagati suncu. Čak i u hladu potrebna im je optimalna zaštita koja uključuje šeširić, majicu, naočare i proizvod za zaštitu od sunca sa vrlo visokim zaštitnim faktorom, prilagođen osetljivoj koži beba. Roditelji, koji su u ulozi čuvara zdravlja svojih najmlađih, treba da preuzmu ovu odgovornost na sebe, jer kroz svoje delovanje usađuju osnove ponašanja na suncu već od malih nogu. 80% oštećenja UV zraka primimo do 18 godine života, zato je izuzetno bitno primereno zaštiti decu od najranijeg doba.

?????????????

NOVO ANTHELIOS DERMO-PEDIATRICS MLEKO ZA OSETLJIVU KOŽU BEBA SPF 50+ sadrži novu formulu posebno razvijenu za osetljivu i atopiji sklonu kožu beba. Proizvod je najbolje koristiti za bebe starije od 6 meseci za područje lica i tela. Pažljivo odabrani sastojci pružaju sigurnost osetljivoj koži beba. Tekstura je obogaćena karite buterom za dodatan efekat hidratacije i umirenja kože. Tekstura je vidljiva prilikom nanošenja i omogućava roditeljima sigurnost da je cela površina kože u potpunosti prekrivena zaštitom od sunca. Optimizovan sistem filtera pruža visoku zaštitu koja je dvostruko veća od UVA evropskih standarda. Proizvod je ispitan pod dermatološkim i pedijatrijskim nadozorm, testiran na koži beba sklonoj atopiji i ne sadrži nanočestice, parfem i paraben.

Dermo  (4)

ANTHELIOS XL DERMO-PEDIATRICS SPF 50+
Anthelios XL dermo-pediatrics linija sadrži proizvode za zaštitu od sunca za sve uzraste. Proizvodi se razlikuju po vrsti teksture i lakoći nanošenja proizvoda. Linija takođe sadrži promotivno pakovanje od 300 ml kojim ćete Vaše dete delotvorno zaštititi tokom cele sezone. Svi ANTHELIOS XL proizvodi pružaju vrlo visoku, fotostabilnu UVA/UVB zaštita širokog spektra. Proizvodi omogućavaju optimalnu zaštitu protiv UVA zraka (stroža od evropske preporuke), zahvaljujući patentiranom sistemu filtera u kombinaciji sa termalnom vodom La Roche-Posay koja ima umirujuće i antioksidativno delovanje. Osetljiva dečija koža zaštićena je od opekotina i oštećenja ćelija uzrokovanih UV zracima.

Više o temama: