Sreća u ljubavi i braku pomoću 10 feng šui simbola

 4

Feng šui na kineskom znači vetar i voda, a uz oblike, boje i simbolične figurice možete uravnotežiti životnu silu chi koje je deo svega što postoji

Područje za ljubav nalazi se u jugozapadnom delu kuće. Prema feng šui postavljanjem ovih simbola može se poboljšati bračna sreća, ljubav i romantika.

double_happiness

Simbol dvostruke sreće je najsnažniji simbol za bračnu sreću i besmrtnu ljubav. Obojite ovaj simbol u svetlo crvenu boju i okačite u jugozapadni deo spavaće sobe.

default

Mistični čvor je simbol beskrajne ljubavi i postavlja se takođe u jugozapadni deo spavaće sobe.

ribe

Simbol duple ribe predstavlja uspešan bračni život. Ovaj simbol će poboljšati odnose u braku. Ribe imaju dug period udvaranja i tako da dve ribe predstavljaju seksualno ujedinjenje i uspešno partnerstvo.

default

Mandarinske patke su poznati simboli bračnog blaženstva. Ovaj simbol se može držati u jugozapadnom delu kuće ili spavaće sobe, jer predstavlja uspešno partnerstvo.

1

Zmaj i Feniks zajedno predstavljaju snagu, energija i plodnost, kao i žensku lepotu. Zajedno oni predstavljaju uspešan brak. Ovaj simbol se može držati u jugozapadnom području za energizovanje odnosa.

9765_patke_hf

Dve guske su dobar simbol za povećanje ljubavi i romantike. Par guski koji leti simbolizuje jedinstvo i zajedništvo u braku.

images

Kvarcni kristal u obliku kigle predstavlja najbolji način za energiju u jugozapadnom delu kuće ili spavaće sobe koja je povezana sa ljubavlju i odnosima. Dve kvrcne kugle predstavljaju simbol sreće i harmonije u odnosu.

Roze kvarcni kristal je simbol ljubavi, sreće i vernosti u odnosima. Može se nositi u obliku srca kao privezak ili se može držati u jugozapadnom delu sobe u obliku grožđa.

korak4_2 iStock_000003392006XSmall

Žuto cveće u vazni krem boje je sjajan simbol za odnose i može se držati u jugozapadnom delu kuće.

Screen-Shot-2012-10-21-at-7.35.25-PM

Srećan par na fotografiji ili slika vas i vašeg partnera u uglu za ljubav povećaće ljubav i romantiku.

Izvor: astrofon21.com

Više o temama: