Zašto Kejt Midlton i Prijanka Čopra nisu došle na baby shower kod Megan Markl? (video)

Povezane vesti

Skupocenu, glamuroznu zabavu u Njujorku, takozvani baby shower priređen u čast buduće kraljevske bebe princa Harija i Megan Markl propustile su dve vrlo bitne osobe, pa su strani mediji istražili razlog njihovog izostanka.

Vojvotkinja Megan otputovala je pre nekoliko dana u SAD gde se sastala s bliskim prijateljicama koje su joj priredile dve vrhunske zabave u elitnom restoranu i hotelu.

Bile su tamo redom, teniserka Serena Vilijams, stilistkinja Džesika Malruni, a ženskom društvu pridružila se kasnije i doterana pravnica Amal Kluni, supruga glumca Džordža Klunija.

 

Neki su na zabavi očekivali Indijku Prijanku Čopru, s kojom je Megan godinama vrlo bliska te koja je u maju prošle godine bila među počasnim gostima na kraljevskom venčanju.

 

Bivša Mis sveta, danas glumica, zabavu je propustila zbog poslovnih obveza. Naime trenutno je u Los Anđelesu gde radi na svojoj knjizi, koja će se uskoro naći u prodaji. Da su se nekad nerazdvojne glumačke koleginice ipak udaljile, Megan i Prijanka dale su naslutiti i kad se kraljevski par nije pojavio na Čoprinom glamuroznom venčanju u Indiji pre tri meseca.

 

Ali, ono što je više zanimalo svetske medije je razlog izostanka Kejt Midlton sa zabave napravljene u čast njenom budućem nećaku il nećakinji.

Daily Mail piše da su Kejt i Vilijam otišli na kratki zimski odmor s dečicom, a lokacija je ostala dobro skrivena od javnosti. Međutim, pretpostavlja se da su negde u Francuskoj, jer njihova skijališta vojvode od Kembridža najviše vole. Upravo odlazak na skijanje navodno je razlog zbog kojeg se Kejt nije pridružila Megan na kratkom putovanju za Njujork.

Ostale vesti iz rubrike