Prošlo je 20 godina, ali Gvinet Paltrou nije zaboravila na lepe dane sa Bredom Pitom (video)

Povezane vesti

Njihova ljubav bila je poprilično jaka, pa su svi verovali kako će je i ozakoniti brakom, ali, to se na kraju nije dogodilo. Bilo kako bilo, nakon 21 godine tišine Gvinet Paltrou ponovo se prisetila veze s Bredom Pitom.

Kako je priznala, kada je uhvati nostalgija, s prijateljicom Kameron Dijaz priseti se starih vremena i onda oseti zahvalnost što je odrastala u nekim drugim vremenima.

 

– Kameron Dijaz i ja često pričamo o tome. Znamo da kažemo: ‘Hvala Bogu da početkom 90-ih nije bilo toliko paparaca, hvala Bogu.’ Plačemo od sreće što nas niko nije pratio u stopu i snimao dok smo radile svašta. Sećam se kada smo Bred Pit i ja raskinuli, to je završilo na naslovnoj New York Posta, ali posle raskida niko nije kampovao ispred moje kuće. To danas ne bi bilo moguće – rekla je u intervjuu za WSJ.

 

Iako se za Pita nije udala, jedan drugi Bred ipak je bio fatalan. Reč je o njenom suprugu Bredu Falčuku, a njihov brak opisala je rečima:

– Odlično nam je. Osećam da smo verovatno u ovom trenutku, na polovini naših života, mnogo bolji u izboru životnog partnera. Ali, generalno, svoje partnere trebali bi da odaberemo mnogo pre, ponajviše zbog celog dela sa ostvarivanjem porodice. Za mene je sve to bilo više proces i osećam se neverovatno srećnom što sam pronašla tu osobu koja je neverovatan i pravi partner.

Ostale vesti iz rubrike