Oven Vilson: Posvećeni otac dvojice sinova, a novorođenu ćerku ne želi da upozna

Povezane vesti

Glumac Oven Vilson je posvećeni otac dvojici sinova, iako nije u vezi sa njihovim majkama, ali strani mediji tvrde da je odlučan u nameri da ne bude takav i prema novorođenoj ćerkici Lajli, kao i da dalje nije upoznao dete koje je rođeno prošlog meseca.

-Oven odbija da upozna svoju ćerku, rekao je izvor za “UsMagazine” i dodao:

-Čak je na sudu još u junu istakao da ne želi prava na posete. Ne želi da je posećuje i ne želi nikakva prava starateljstva nad njom.

Glumac se nije oglasio povodom ovoga, ali su za ovaj mediji iz njegovog PR tima samo kratko rekli:

-Ovo je privatna stvar i nije dolično da se dalje komentariše.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lina Noory (@linanoory) on


Oven je bio u vezi sa Lajlinom mamom Varuni Vongsvirates proteklih pet godina i čak se i podvrgao testu za očinstvo koji je pokazao da dete jeste njegove – kao da plava kosa i oči nisu bili dovoljan pokazatelj.

Ova vest je iznenadila mnoge s obzirom na to da je u jednom intervjuu glumac istakao da je uzbuđen zbog dolaska bebe. I dok navodno tek treba da upozna malu Lajlu, Oven je otac sedmogodišnjem Roberu koji je dobio ime po njegovom ocu i četvorogodišnjem Finu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Denny Wilbow (@wickedmemespage) on


Prvog sina Roberta je dobio u vezi sa Džejd Djuel. Pet meseci nakon rođenja deteta, Oven je odlučio da raskine vezu uz objašnjenje da nije spreman za tu vrstu obaveze. Džejd se preselila u Njujork kako bi imala pomoć svoje porodice, dok je glumac ostao u Santa Moniki.

U januaru 2014. godine dobio je sina sa Kerolajn Lindkvist, koja je bila njegov lični trener. Ovo navodno nije bila ljubavna veza, već su dete napravili u dogovoru.

Hellomagazin.rsMondoGuliver/Getty, Instagram

Ostale vesti iz rubrike