Omiljena ćerka vladara Dubaija: Najlepša princeza jedina sme da radi šta god poželi, a novac troši na sve strane FOTO

Omiljena ćerka vladara Dubaija: Najlepša princeza jedina sme da radi šta god poželi, a novac troši na sve strane FOTO

Autor: | 05/07/2023

0

Ćerka vladara Dubaija je najlepša i najbogatija princeza

Vladar Dubaija, šeik Mohamed bin Rašid Al Maktoum (73), ima više od dvadesetoro dece sa nekoliko različitih žena. Iako bi trebalo da sve svoje naslednike voli podjednako, očigledno je da ima omiljenu ćerku ‒ to je šeika Mahra bint Mohamed bin Rašid Al Maktoum.

Instagram

 

Život ove arapske princeze, koju smatraju jednom od najlepših i najbogatijih, ne prestaje da intrigira javnost, jer joj otac dozvoljava apsolutno sve, te Mahra može da radi šta god poželi.

Pročitajte: Šta četiri porođaja urade od žene - Jelena Bin Drai u strogoj tajnosti stigla u Srbiju, da li biste je prepoznali FOTO

Tako princeza ne poštuje slepo islamske zakone i nikada ne nosi hidžab, a poznata je i po tome što troši novac na sve strane. Tu sreću nisu imale njene sestre, prema kojima je vladar Dubaija izuzetno strog, te je jedna od njih, princeza Latifa, pokušala da pobegne iz države.

Instagram

 

Mahra ima 29 godina i rado je viđen gost na mnogim bitnim događajima, na kojima zaseni lepotom, elegancijom i stilom. Aktivna je na društvenim mrežama na kojima deli trenutke iz privatnog života, a pojedinim damama služi i kao inspiracija za modne kombinacije.

Pročitajte: Čvrst zagrljaj i teške teme - Tajni susret Jelene Đoković i najtužnije princeze Šarlin (FOTO)

Studirala je u Velikoj Britaniji i ocu pomaže oko brojnih obaveza, a sa njim deli i veliku ljubav prema konjima, na koje princeza troši novac koji samo možemo da zamislimo.

Instagram

 

Naime, princeza je u jednom trenutku imala jedanaest konja, a najskuplji je vredeo čak 3,6 miliona dolara.

Pročitajte: Arapska princeza Anika Božić otvorila nam je vrata vile u Egiptu - Zaprepastićete se kojim skupim detaljima ju je uredila (FOTO)

Za brigu o konjima izdvaja takođe nekoliko miliona dolara godišnje, što nije mnogo ako je prema poslednjim procenama Mahra „teška“ oko milijardu dolara.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Francois Nel/Getty Images

Pročitajte još