Vreme je za zabavu u kraljevskoj porodici: Vojvotkinja od Saseksa danas slavi rođendan!

U britanskoj kraljevskoj porodici od jutra je sve u slavljeničkom tonu, a kako i ne bi kada vojvotkinja od Saseksa upravo danas slavi svoj 38. rođendan.

Svojoj lepoj supruzi među prvima je, i to putem Instagram profila, čestitao princ Hari, a čestitkama su se pridružili i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Povodom 38. rođendana Megan Markl, na društvenim mrežama, sa svih strana sveta, ne prestaju da pristižu i rođendanske čestitke. Njoj verojatno najdraža ona je njenog 34-godišnjeg supruga, princa Harija, koji joj je čestitao daleko od očiju javnosti, unutar njihova četiri zida, ali i javno, putem službenog profila vojvode i vojvotkinje od Saseksa.

– Srećan rođendan mojoj neverovatnoj ženi. Hvala ti što si mi se pridružila u ovoj avanturi života. Voli te, H – stoji ispod fotografije Megan Markl nastale za vreme njihove prve službene posete Australiji i Novom Zelandu, koje za njih ima posebno značenje, budući da su upravo tamo svetu otkrili kako očekuju prinovu.

Putem službenog profila Kensingtonske palate oglasili su se i princ Vilijam i Kejt Midlton koji su svojoj snahi, uz zajedničku fotografiju s prošlogodišnjeg Božića, kada su svi zajedno išli na misu u Sandringemu, poručili: ‘Želimo najsrećniji rođendan vojvotkinji od Saseksa, koji je danas!’

Inače, od jutros, službeni profil Saseksovih verno prati neverovatnih 9,2 miliona pratilaca na Instagramu, a samu fotografiju i čestitku u nešto više od tri sata lajkovalo je gotovo pola miliona ljudi širom sveta, prenosi tportal.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: