Skandal potresa kraljevstvo: Norveška princeza zaljubljena u biseksualnog šamana! (foto)

Šaman Veret u Oslo je stigao zajedno sa svoje dve nećake, a dočekala ih je upravo sama princeza, koja se s njima srdačno izgrlila. Inače, objava njihove ljubavne veze stigla je u vreme kada je on započeo sa promocijom svoje najnovije knjige ‘Spirit Hacking’, a koja bi svetlo dana trebala da ugleda u oktobru ove godine.

Inače, o šamanu se zna da je rođen 1974. godine u Sakramentu, a on sam tvrdi kako je već kao petogodišnjak shvatio da ima šamanske moći, iako je u sve to ušao sa 11 godina. Uveren je kako mu je vezu s princezom predvidela već njegova majka, a za sebe kaže kako podjednako voli muškarce i žene.

– Kada sam bio tinejdžer majka mi je rekla da će jednog dan osoba iz kraljevske porodice iz Norveške pronaći upravo mene i doneti mi neverovatnu sreću. Rekla mi je da će to biti princeza….bila je u pravu, jer me moja srodna duša pronašla – napisao je na svom Instagram profilu.

View this post on Instagram

There is a grace and beauty about life when you fall in love. Something softens in you that's unspeakable, however felt in the very depth of your soul. Then your eyes see more clearly yourself and everyone else with the same reflection the heart feels. To be loved or not to be loved for I'd rather be loved unconditionally then not to be loved at all. This is what I feel from @princessmarthalouise, pure acceptance of my multidimensional self. Not just the Shaman, however the woman in me, the strong man in me, the little boy, ET, the jaguar, the scientist and the angel and more. All loved by this Goddess, who I honor and worship. Where I can cry in her arms when I'm sad or hurt and laugh about life and its many complexities. A strong woman who lets me be me without judgement or confinement. I'm free when I'm with her, free to be me and love a women who is a bright light of wisdom and profound grace and immense beauty. Happy Mothers Day powerful women of the world. I honor you and your devotion to life. Thank you @dhendersonphoto

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on

Pošto je godine proveo učeći o isceljivanju, Durek je stvorio poprilično veliki krug poštovalaca oko sebe, među kojima su i brojni poznati poput Gvinet Paltrou i Nine Dobrev. Redovni je gost u mnogobrojnim holivudskim emisijama, na svojoj službenoj stranici prodaje svoje meditacije, dok se njegove knjige mogu pronaći i na Amazonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shaman Durek (@shamandurek) on


hellomagazin.rs/m.g.Guliver/Getty

Više o temama: