Princ Hari na meti žestokih kritika: Zašto vojvodu od Saseksa optužuju da je licemer

Za poslednji broj britanskog izdanja magazina “Vog” , koji je kao gost uređivala vojotkinja Megan, njen suprug, princ Hari, radio je intervju sa  85-godišnjom doktorkom Džejn Gudal. Iako je britanski prestolonaslednik vodio intervju, doktorka je od njega ” izvukla” informaciju  koliko dece planira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELLO! Middle East (@hellomagme) on


-Uvek sam osećao povezanost i ljubav prema prirodi, i sam sam se trudio da učinim nešto čime će svet postati bolji, čak i pre nego što sam dobio dete i nadao se da ću ih dobiti još, doktorka ga je prekinula šalom –Ali ne previše!, na šta je princ odvratio: -Dva maksimalno- 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Meg_duchess_of_sussex 🌷 (@meg_duchess__of_sussex_) on


Ta njegova izjava je naišla na brojne kritike,a ni voditelj Pirs Morgan nije odoleo da je ne prokomentariše.

-Je li to onaj isti Hari koji koristi helikoptere kako bi iz Londona stigao u Birmingem i čija supruga koristi privatne avione svojih poznatih prijatelja kako bi prešla Atlantik?– napisao je voditelj na Tviteru, ali nije se na tome zaustavio.

-Vest da je Megan poslednjih sedam meseci uređivala Vog me ne iznenađuje. Kao glumica sa B liste, verovatno je celog života sanjala o tome da bude zvezda Voga. Ali vest da joj je Bakingemska palata to dozvolila me iznenađuje jer bi Megan sad trebalo da bude članica kraljevske porodice, a ne zvezda željna publiciteta –zaključio je Morgan.

Hellomagazin.rsGuliver/Getty, Instagram

Više o temama: