Podsmeh zbog časova baleta: Komentar na račun princa Džordža izazvao buru reakcija

Život britanske kraljevske porodice je pod lupom javnosti, a komentara nisu pošteđeni ni najmlađi članovi. Sada se na meti šala našao najstariji sin princa Vilijama i Kejt Midlton, princ Džordž, i to zbog časova baleta koje pohađa u školi.
U šou  “Good Morning America” voditeljka Lara Spenser napravila je šalu na račuun malog princa Džordža zbog čega se našla na meti kritika.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dennis Petragnani (@nyctheatercub) дана

U prilogu su govorili o školskom rasporedu princa Džordža a voditeljka je prokomentarisala kako dečaci ne uživaju u stvarima poput baleta.

– Izgleda baš srećno zbog časova baleta. Princ Wiilijam kaže da Džordž baš voli balet. Imam vesti za tebe, prinče: videćemo koliko će to potrajati – izjavila je voditeljka ali njen komentar nije najbolje prihvaćen.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Anna Agawa-Senase (@bananaluvsart) дана


– Draga, ovo nije Saturday Night Live. Ti si uvažena novinarka. Očekujemo da ćemo od tebe dobiti vesti, informacije i ideje pa prema tome ismevanje plesača, baleta i dečaka jednostavno nije ok. Samo se prisjetimo važnih muškaraca u našem društvu koji su obožavali ples. Duguješ kraljevskoj porodici i plesačima izvinjenje. Dobili bi više ljudi kao što je Stiv Džobs da imamo više baleta, a manje maltretiranja – poručila joj je plesačica Debi Alen.

Voditeljka je uputila javno izvinjene i istaka kako je sama u detinjstvu volela ples.

HellomagazinGuliver Getty/Instagram

Više o temama: