Megan i Hari imaju najlepšu novogodišnju čestitku

megan i hari

Megan i Hari su poslali najlepšu novogodišnju čestitku na kojoj je najslađi mali princ na svetu

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su Novu godinu doćekali daleko od kraljevstva, a sa njima je otputovao i najslađi ćlan njihove male porodice.

Maleni Arči uživa sa mamom i tatom, a Megan i Hari izgledaju presrećno i nasmejano. Verujemo da je jedan od razloga i taj jer su se za praznike odvojili od pritiska medija i javnosti, te posvetili samo onome što je najvažnije – svojoj maloj porodici.

Uz kolaž fotografija u kratkom videu koji pretstavlja retrospektivu 2019. godine, Megan i Hari su svima poželeli srećnu Novu godinu.

– Svima vam želimo srećnu Novu godinu i zahvaljujemo vam se na vašoj neprestanoj podršci! Drago nam je što smo toliko vas širom sveta i lično upoznali i jedva čekamo da upoznamo i mnoge druge u godini pred nama. Nadamo se da će ova 2020. svima doneti više zdravlja i sreće – napisali su Megan i Hari, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, posebno se zahvalivši grupi “Coldplay“.

– Posebno se zahvaljujemo Krisu Martinu i grupi Coldplay što su nam dopustili da za ovaj video upotrebimo jednu od njihovih pesama – poručili su Megan i Hari.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) дана

Dok Megan i Hari uživaju u praznicima daleko od kraljevstva, kraljica Elizabeta nije srećna zbog toga

Iako su se brojni članovi kraljevske porodice radovali druženju s malenim Arčijem, Megan Markl i princ Hari su odlučili da uzmu šestonedeljni odmor koji su proveli u Kanadi.

U međuvremenu su britanski mediji objavili vest kako je princ Filip zbog lošeg zdravstvenog stanja hitno hospitalizovan, a s obzirom da je zadržan nekoliko noći u bolnici, kraljica Elizabeta II je navodno odlučila da pozove Harija i Megan da se ranije vrate u Veliku Britaniju i provedu praznike s porodicom na tradicionalnom okupljanju u Sandringemu.

megan i hari

Megan i Hari nisu želeli da se vrate u Veliku Britaniju iako ih je Kraljica Elizabeta pozvala

Uprkos njenim molbama, vojvode od Saseksa se nisu pojavili na porodićnom okupljanju. Umesto njih, u centru pažnje bili su princ Vilijam i Kejt Midlton koji su pokušali da umire iznerviranu britansku javnost koja je Megan i Harija prozvala neobzirnima i sebičnima.

megan i hari

Osim javnosti, Meganinim i Harijevim ponašanjem nezadovoljan je i veliki deo kraljevske porodice. Stvorilo se mišljenje da su vojvode od Saseksa u ovoj situaciji sebični i da nemaju razumevanja, posebno zbog godina u kojima su kraljica i princ Filip i činjenice da bi ovo mogao biti zadnji Božić kraljevske pordice u istom sastavu.

Princ Vilijam i Kejt Midlton su ostali uz porodicu i praznike provode u Sandringemu

Kejt Midlton i princ Vilijam snimljeni su u tradicionalnoj šetnji prema crkvi sv. Marije Magdalene u Sandringemu, a vojvode od Kembridža su po prvi put sa sobom na božićnu misu poveli princezu Šarlot i princa Džordža, koji su se upoznavali i rukovali s okupljenim stanovnicima Sandringema.

View this post on Instagram

The Duke & Duchess, Prince George and Princess Charlotte joined other members of the Royal Family for the annual Christmas Day service at St Mary Magdalene, in Sandringham, this morning. The Cambridges are spending another Christmas with The Queen and her immediate family once again. While most of the Royals stay at Sandringham House, the Cambridges are staying down the road at Anmer Hall, their country home. Prince Philip did not attend today, as he is spending Christmas quietly at home after being in hospital recently. After the church service, the royals took time to meet the public who waited outside for them. Charlotte was seen giving a lady a hug and receiving some flowers. Royal correspondent Rhiannon Mills spoke to Karen who gave Princess Charlotte a doll: “The manners are outstanding, but she's cheeky.” The family then return to Sandringham House for a grand lunch with all the traditional dishes. They gather again at 3pm to watch The Queen’s Christmas Message, and then again in the evening for a buffet dinner, where they serve themselves to give the staff a break.

A post shared by HRH The Duchess of Cambridge (@katemidleton) on

Hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: