Megan i Hari danas će pokazati sina, na fotografisanje pozvali jednu posebnu osobu!

Princ Hari pre dva dana je najavio da će se u dvorcu Vindzor danas održati konferencija za medije i fotografisanje, pa se novinari tamo okupljaju od ponedjeljka.

Princ Hari i Megan Markle danas bi, prema pisanju medija, trebali da pokažu sina medijima i kratko porazgovaraju s novinarima. Britanski mediji pišu da će fotografisanju i druženju s kraljevskim parom prisustvovati američka televizija CBS, što je zasigurno presedan kada je reč o kraljevskoj porodici.

Ekskluzivne vesti i intervjue članova kraljevske porodice uvijek dobija BBC, a prisutnost američke televizije na konferenciji mogla bi da razljuti britanske poreske obveznike. Britanski Daily Mail piše da je Megan insistirala da se CBS uključi u konferenciju, a navodno je u London stigla Gejl King, poznata novinarka CBS-a i bliska prijateljica vojvotkinje.

Još se ne zna jesu li roditelji odabrali ime za malog naslednika, sedmog u redu za nasleđe kraljevskog trona, nakon princa Harija i svojih bratića i sestrične – princa Džordža, princeze Šarlot i princa Luisa, dede princa Čarlsa i strica princa Vilijama.

Pretpostavlja se da će mali princ imati dvojno državljanstvo, američko i britansko.

Megan je rodila u strogoj tajnosti, u ponedjeljak rano ujutro. Navodno ju je tajna služba prebacila u bolnicu Portland u Londonu. Kraljevska porodica u ponedeljak popodne objavila je da je vojvotkinja dobila trudove, a nekoliko sati kasnije potvrđeno je da se rodio sin. Princ Hari zatim je izašao pred novinare i uzbuđeno objavio da je dobio zdravog sina te da su majka i beba dobro.

hellomagazin.rs/m.g.Index/24sataGuliver/Getty

Više o temama: