Svi se pitaju da li haljina vojvotkinje Kejt krije posebnu poruku

Haljina Kejt Midlton

Haljina vojvotkinje Kejt potvrdila njen status modne ikone, ali to nije sve

Nije tajna da vojvotkinja Kejt, kao i svi članovi kraljevske porodice, izborom garderobe šalju određene poruke javnosti. Tako supruga princa Vilijama vodi računa da na venčanjima nosi modne kombinacije koje je već nosila – kako tumače poznavaoci prilika na kraljevskom dvoru – da ne bi zasenila mladu, o kome god da je reč. Brižjivo bira boje u kojima se pojavljuje na određenim dešavanjima, a o njenom poslednjem službenom pojavljivanju se tek mnogo govori.

Kejt Midlton i princ Vilijam u neprijatnoj situaciji: Zašto je ovo uradila?

Vojvotkinja od Kembridža je uslikana u skoro svim bojama, od fluorescentnih do pastelnih nijansi. Jedino narandžastu boju ne nosi gotovo nikada, jer smatra da joj ne stoji. U ovoj boji je viđena samo dva puta – 2013. godine je nosila boju breskve, a kasnije se pojavila u krvavo-narandžastom kaputu, koji je više bio crvene boje. Ali kada nosi crvenu boju, to onda ima posebnu simboliku.

Nestašna vojvotkinja: Kejt Midlton izašla iz pravila kraljevske porodice pa se opustila na piću!

Iako smo je već nekoliko puta videli u crvenom, vojvotkinja Kejt ovu boju za službene događaje ne bira toliko često kao, recimo, plavu ili zelenu. Ovu boju u kojoj vojvotkinja izgleda posebno moćno, izabrala je za “UK-Africa Investment event” događaj u kraljevskoj palati na koji je došla sa suprugom princom Vilijamom.

Kejt Midlton danas slavi rođendan, ali sve je u senci “Megzita”

Haljina Kejt Midlton

Vrlo simptomatičan modni izbor vojvotkinje Kejt u danima kada je kraljevsku porodicu zadesio jedan od najvećih potresa u novijoj istoriji. Princ Hari i vojvotkinja Megan su odlučili da istupe iz kraljevstva i započnu samostalan život, zbog čega su ostali bez kraljevskih titula i finansijske pomoći monarhije. Zbog  ove odluke se  čitava javnost digla na noge, a poslednja se oglasila sestra po ocu Megan Markl .

Kejt Midlton sve odvažnija, ova provokativna haljina krši sva kraljevska pravila!

– Moja sestra je pocepala kraljevsku porodicu kao tornado. S obzirom da je ova istorijska institucija blizu kolapsa, moramo se zapitati da se mir zaista može pronaći.Megan je znala koji su društveni zahtevi ulaska u kraljevsku porodicu. Trebala je da se zapita da li je voljna i da li će moći da se ponaša u skladu s očekivanjima. Kraljičine reči su pokazale veliku diplomatičnost, ali dosadašnje Meganino ponašanje nije bilo diplomatski –  izjavila je u autorskom članku za strane medije polusestra Megan Markl Samanta.

Modna ikona: Kejt Midlton u kaputu srpske dizajnerke!

haljina vojvotkinje Kejt

Ipak, čini se da je upravo haljina sa perlicama brenda “Needle & Thread” odabrana kako bi poslala poruku da ja kraljevska porodica snažna i da će ipak sve biti u redu. Vojvotkinja Kejt je kao i obično vodila računa o svakom detalju: ponela je “Gianvito Rossi” salonke i klač torbicu “Jenny Packham”. Šminka joj je bila diskretna, a kosa joj je padala u talasima.

 

 

Hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: