Glumica na kraljevskom dvoru: Megan Markl je odlučila da ulogu vojvotkinje odigra maestralno! (video)

Iako je kao vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija, na početku imala simpatije i podršku naroda, Megan Markl je nekim svojim kapricioznim potezima i bahatim ponašanjem, uspela da za kratko vreme javnost okrene protiv sebe, ali i protiv svog supruga.

Čini se kako poslednjih meseci sve što Megan i Hari urade, javnost to dočeka na nož. Još im nisu oprostili to što su na renoviranje kuće potrošili 4 miliona dolara, koji su došli iz džepova poreskih obveznika, a vojvoda i vojvotkinja od Saseksa već su napravili novi gaf i na privatne odmore krenuli privatnim, umesto komercijalnim letovima.

Ipak Megan Markl je brzo postala svesna da će po tom pitanju morati nešto da uradi, budući da je izgubila naklonost javnosti, pa je sada prozivaju za sve što radi, a izlaz iz celokupne situacije pronašla je u kraljevskoj turneji po Africi, na koju se uputila s princem Harijem i njihovim sinčićem Arčijem.

Za turneju se itekako dobro pripremila, a simpatije i naklonost javnosti polako dobija sedeći na podu s novopečenim majkama, grleći siročad, noseći odeću u kojoj se već pojavljivala, ali i ostavivši svoj verenički prsten, vredan 140 hiljada funti, u Londonu.

Dobronamerni savet, da pokuša da spasi svoj imidž, dali su joj prijatelji, uključujući i Keli Tomas Morgan i njene saradnike iz Sunshine Sachs-a, firme iz Los Anđelesa koja se bavi kriznim menadžmentom.

hellomagazin.rsGuliver/Getty

Više o temama: